Αποκλειστικό | Στην Ελλάδα η Mary Vitinaros - Tι ισχύει για τη συμμετοχή της στο GNTM

Αποκλειστικό | Στην Ελλάδα η Mary Vitinaros – Tι ισχύει για τη συμμετοχή της στο GNTM

Αλλιώς τα περιμέναμε, αλλιώς θα τα δούμε.

Στην Ελλάδα έφτασε το μεσημέρι της Πέμπτης η Mary Vitinaros, το διεθνούς φήμης μοντέλο που είχε δεχτεί πρόταση για να συμμετάσχει στο GNTM.

Το γεγονός πως το όνομά της δεν βρισκόταν εντός της επίσημης ανακοίνωσης του Star για τον νέο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων, προκάλεσε ερωτηματικά, με τους περισσότερους να πιστεύουν πως τελικά οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν.

Τελικά, η Vitinaros και η παραγωγή του GNTM έδωσαν τα χέρια και το μοντέλο έφτασε μερικές ώρες πριν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» πανέτοιμο να ξεκινήσει γυρίσματα!

H ίδια, μένει σε γνωστό ξενοδοχείο των Βορείων Προαστίων.

GNTM | Η επίσημη ανακοίνωση του Star για τους νέους κριτές

Το παράδοξο είναι πως δεν θα τη δούμε στην κριτική επιτροπή, αλλά σε ρόλο coach και μέχρι στιγμής μόνο κατά τη διάρκεια του Bootcamp – αυτό έχει συμφωνηθεί. Η συμφωνία, δηλαδή, αφορά περιορισμένο χρονικό διάστημα και θα παραταθεί στην περίπτωση που η Mary θελήσει να συνεχίσει στο σόου.

Σημαντικό είναι να διαπιστωθεί κατά πόσο η ίδια είναι σε θέση να μιλήσει άνετα στα ελληνικά, καθώς όλα αυτά τα χρόνια ζει και εργάζεται μεταξύ Αυστραλίας και Νέας Υόρκης.

Το μόνο βέβαιο, είναι πως η συμμετοχή της Mary Vitinaros στο ελληνικό «Next Top Model» αποτελεί τεράστια επιτυχία του Star…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.