GNTM | Η επίσημη ανακοίνωση του Star για τους νέους κριτές

Η τρανσέξουαλ, τα «πλαστικά» κορίτσια και η Κύπρια plus size που τσακώθηκε με την Καγιά | Αυτά είναι τα νέα κορίτσια του GNTM (Vid)

Με στόχο την υψηλή τηλεθέαση.

Στη φάση του Bootcamp έχουν φτάσει τα γυρίσματα του GNTM με όσα αναμένεται να δουν οι τηλεθεατές στα επεισόδια των auditions να ξεπερνούν κάθε προηγούμενο.

Μπορεί η Σοφία Χατζηπαντελή να ολοκλήρωσε την αποστολή της στο ριάλιτι -καθώς η συνεργασία της με την παραγωγή αφορούσε αποκλειστικά στη φάση των auditions-, η συνέχεια όμως αναμένεται άκρως ενδιαφέρουσα καθώς στο παιχνίδι πλέον έχει μπει και η Mary Vitinaros, η οποία όπως αποκλειστικά το Dailymedia σας είχε γράψει την περασμένη Πέμπτη, έφτασε στην Ελλάδα και ξεκίνησε γυρίσματα για το ριάλιτι.

Σε πρώτη φάση, η συμφωνία της με την Green Pixel αφορά στο Bootcamp, ωστόσο οι δύο πλευρές δηλώνουν πρόθυμες να υπάρξουν συζητήσεις για συνέχεια της συνεργασίας τους μέχρι το τέλος της σεζόν.

Μία σεζόν που αναμένεται ανατρεπτική, καθώς στο ριάλιτι μοντέλων έκαναν την εμφάνισή τους γυναίκες… για όλα τα γούστα. Κόντρα στις προτιμήσεις της Βίκυς Καγιά, μπροστά στους κριτές βρέθηκαν κορίτσια γεμάτα τατουάζ και πλαστικές επεμβάσεις, ενώ αξιοσημείωτος είναι και ο αριθμός των plus size επίδοξων μοντέλων που θα δούμε στο σόου. Ακόμα, την εμφάνισή τους έκαναν τρανσέξουαλ αλλά και γυναίκες άνω των 60 έως και… 80 ετών!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «OPEN Weekend», στις οθόνες μας θα παρακολουθήσουμε στιγμές τεράστιας έντασης μεταξύ Καγιά – Χατζηπαντελή, καθώς η δεύτερη έδωσε την Wild Card της σε ένα plus size κορίτσι που η πρώτη δεν ήθελε καθόλου στο παιχνίδι.

Πάρτε μια πρώτη γεύση:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.