Τον «τελείωσε» με 3 λέξεις: H επική ατάκα της Ελεονώρας Μελέτη για τον SNIK έκανε τους πάντες να... υποκλιθούν (Vid)

Τον «τελείωσε» με 3 λέξεις: H επική ατάκα της Ελεονώρας Μελέτη για τον SNIK έκανε τους πάντες να… υποκλιθούν (Vid)

Τι είπε η δημοσιογράφος.

Με το γάντι «έσφαξε» τον SNIK η Ελεονώρα Μελέτη. Ο δημοφιλής τράπερ βρίσκεται στο επίκεντρο όταν πιάστηκε στα χέρια με τον Light κατά τη διάρκεια των Mad Awards την περασμένη εβδομάδα.

Οι σκηνές απείρου κάλλους και ασύλληπτου ξύλου έκαναν τον γύρο του διαδικτύου. Μάλιστα, η Έλενα Παπαρίζου και ο Νίκος Βουρλιώτης αποχώρησαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια ήταν μπροστά στο σκηνικό και προσπαθούσε πανικόβλητη να ξεφύγει.

Λίγες ημέρες αργότερα, ο SNIK βρέθηκε και πάλι στο επίκεντρο όταν σε βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό του στο instagram αποκαλούσε π@τσ@βουρα τη σύντροφό του. Το βίντεο κατέβηκε μετά από λίγες ώρες με τον τράπερ να κατηγορεί ευθέως τους δημοσιογράφους για την ανάδειξη του θέματος.

«Λοιπόν ακούστε παλιό τσ******* εσείς με τα άρθρα, εσείς στα πάνελς καλό θα ήταν να ξέρετε και να καταλαβαίνετε τι είναι χιούμορ και τι είναι πραγματικότητα. Ο SNIK είπε πατσ@βούρ@ το κορίτσι του… ρε είστε καλά ρε μ@λ@κες; είστε τρελοί πάτε καλά; Άντε στις μίζερες ζωούλες σας και κοιτάξτε την δουλίτσα σας λίγο που δεν την κάνετε και σωστά», είπε.

Η Ελεονώρα Μελέτη σχολίασε τα λόγια του τράπερ το πρωί της Δευτέρας. «Παιδιά πόσο διασκεδάζω και πόσο μου αρέσει να παίρνουμε μαθήματα εμείς οι “άνθρωποι των πάνελς” για το πώς θα πρέπει να διαχειριζόμαστε πράγματα και καταστάσεις. Δηλαδή πραγματικά… Αυτό είναι όντως χιούμορ. Δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω. Για γέλια είναι», είπε η δημοσιογράφος.

«Από χιούμορ τον παίζουμε. Αυτό δεν είναι τίποτα που είπε στο κορίτσι, έχεις ακούσει τους στίχους τι λένε για τα κορίτσια; Θα σταθείς εσύ σε αυτή τη λέξη;», πρόσθεσε η Ελεονώρα Μελέτη.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.