Μετακίνηση - έκπληξη | Δημοσιογράφος αποχωρεί από τον ΣΚΑΪ για το Open

Μετακίνηση – έκπληξη | Δημοσιογράφος αποχωρεί από τον ΣΚΑΪ για το Open

Πολλές καραμπόλες στο τηλεοπτικό σκηνικό.

Από πολλές καραμπόλες χαρακτηρίζεται η μεταγραφική σεζόν στην τηλεόραση. Όπως έχει γίνει γνωστό και καιρό, ο Γιάννης Παπαδόπουλος άφησε το Open για τον ΣΚΑΪ με τον Νίκο Στραβελάκη να ακολουθεί το αντίθετο δρομολόγιο.

Τη διαδρομή Φάληρο – Κορωπί θα ακολουθήσει και δεύτερος δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ. Όπως αναφέρει η «Realife», ο Δημήτρης Καμπουράκης είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με το Open προκειμένου να ενταχθεί στο δυναμικό του την επόμενη σεζόν.

Ο δημοσιογράφος με καταγωγή από την Κρήτη θα παραμείνει στην τηλεόραση παρά τις φήμες που τον ήθελαν αποχωρεί λόγω εμπλοκής του στην πολιτική.

Δύο είναι τα πιθανά σενάρια για τον δημοσιογράφο. Ο Δημήτρης Καμπουράκης είτε θα αναλάβει θέση στην πολύ πρωινή ζώνη του καναλιού στο καθημερινό πρόγραμμα είτε θα πάρει τη θέση της Φαίης Μαυραγάνη (μετακινείται στον ΑΝΤ1) στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου.

Η μετακίνηση του Δημήτρη Καμπουράκη στο Open φέρνει νέα καραμπόλα. Δεν αποκλείεται ο έμπειρος δημοσιογράφος να χτίσει τηλεοπτικό δίδυμο με τον Παναγιώτη Στάθη στην πρωινή ζώνη του καναλιού. Ο τελευταίος βρίσκεται μία ανάσα από τις τελικές υπογραφές με το Open. Ο Παναγιώτης Στάθης προοριζόταν για να αναλάβει την πολύ πρωινή ζώνη μαζί με την Ευλαμπία Ρέβη.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.