Μέγα φάουλ: Αυτή είναι η δίχως λογική ερώτηση στον «Εκατομμυριούχο» που δίχασε το κοινό (Pic)

Μέγα φάουλ: Αυτή είναι η δίχως λογική ερώτηση στον «Εκατομμυριούχο» που δίχασε το κοινό (Pic)

Στα όρια του το κοινό με την πιο άστοχη ερώτηση.

Το «Ποιος Θέλει να Γίνει Εκατομμυριούχος;» στον ΑΝΤ1 με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου υποτίθεται ότι είναι ένα παιχνίδι γνώσεων. Κι όμως, δεν είναι λίγες οι φορές που οι ερωτήσεις μόνο αναγκαίες γνώσεις δεν περιλαμβάνουν και μάλιστα σε σημεία που κρίνονται τα πιο μεγάλα ποσά του τηλεπαιχνιδιού. Στο χθεσινό επεισόδιο μάλιστα, η ερώτηση που έγινε σε κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού, εξόργισε πάρα πολύ τους τηλεθεατές και το Twitter γέμισε με σχόλια.

Ο παίκτης κλήθηκε να απαντήσει στην εξής ερώτηση: «Πόσα παιδιά έχουν μαζί ο Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ και ο Σωτήρης Τσιόδρας;». Οι απαντήσεις που είχε στη διάθεσή του ήταν το 10, το 17, το 20 και το 27, με το τελευταίο να είναι η σωστή απάντηση. Προφανώς, δεν πρόκειται για μια γνώση που πρέπει κάποιος να έχει και ήταν ξεκάθαρο ότι μπήκε για να χάσει ο παίκτης, αφού πάρθηκαν δύο παντελώς άσχετα μεταξύ τους ονόματα και χρησιμοποιήθηκαν.

Δεν είναι δηλαδή ότι η ερώτηση αφορούσε τον Μπαχ και τον Μότσαρτ. Εντελώς άλλος τομέας, εντελώς άλλες εποχές, καμία σύνδεση μεταξύ των δύο. Δηλαδή στην επόμενη ερώτηση ο Αρναούτογλου θα μπορούσε να τον ρωτήσει…. ποιο είναι το αγαπημένο φαγητό των παιδιών της γειτόνισσάς του.

Τόσο ο παρουσιαστής όσο και το τηλεπαιχνίδι, έγιναν στόχος ειρωνικών αναρτήσεων στο Twitter.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.