Καλημέρα Ελλάδα | Πότε κάνει πρεμιέρα ο Γιώργος Παπαδάκης;

Γιώργος Παπαδάκης τέλος | Ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του την επόμενη σεζόν

Τι αποκάλυψε ο παρουσιαστής.

Ολοκληρώνεται η παρουσία του Γιώργου Παπαδάκη στην ελληνική τηλεόραση. Ο δημοφιλής παρουσιαστής και δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 βγαίνει στη σύνταξη.

Ο Γιώργος Παπαδάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και επιβεβαίωσε την αποχώρησή του από την τηλεόραση. Αποκάλυψε μάλιστα ότι του έγιναν πολλές προτάσεις προκειμένου να αλλάξει τηλεοπτική στέγη.

Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα του πρόσφεραν περισσότερα χρήματα σε σχέση με τον ΑΝΤ1.

«Υπήρξαν στιγμές που έφτασα πολύ κοντά στο να φύγω, υπήρξαν στιγμές που το σκέφτηκα. Πέρασε σαν σκέψη. Ένας από τους λόγους που δεν ενέδωσα όμως ήταν και αυτός, ξέρεις αυτό το παζάρι… είμαι λαϊκής προέλευσης είμαι ένας άνθρωπος απλός, ούτε καλός ούτε κακός, αλλά όλα αυτά με τα λεφτά και αν έκλεισες κλπ με ενοχλούσαν πάντα. Μου είχαν γίνει δελεαστικότατες προτάσεις, με πολύ περισσότερα χρήματα από τον ΑΝΤ1», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Παπαδάκης.

Ο δημοφιλής παρουσιαστής μίλησε και για την επόμενη μέρα της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1. Ο Γιώργος Παπαδάκης απέφυγε να πει ονομαστικά τον άνθρωπο που θα τον διαδεχθεί ωστόσο, σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η Μαρία Αναστασοπούλου θα είναι στο τιμόνι της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1.

«Δεν μπορώ να πω ακόμα σε ποιον, αλλά τον έχω στο μυαλό μου αυτόν τον άνθρωπο. Μπορεί να μην είναι ένας αλλά δύο. Δεν θα φύγω ποτέ από αυτή την εκπομπή, θα είμαι εκεί. Η εκπομπή θα ξεκινήσει κανονικά και σιγά σιγά θα γίνει αυτό. Θα παραμείνω στην εκπομπή, θα έχω τον γενικό συντονισμό, δεν μπορώ να το εγκαταλείψω. Έχω τέσσερα παιδιά, το τέταρτο είναι η εκπομπή», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.