Και επίσημα στον ALPHA Αγγελική Νικολούλη και «Φως στο Τούνελ»

Και επίσημα στον ALPHA Αγγελική Νικολούλη και «Φως στο Τούνελ»

Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού της Κάντζας.

Στον ALPHA παραμένει η Αγγελική Νικολούλη παρά τις φήμες που την ήθελαν να συζητά με αντίπαλα στρατόπεδα περί… «μετακόμισης» της εκπομπής «Φως στο Τούνελ».

Το κανάλι ανανέωσε τη συνεργασία του με τη δαιμόνια δημοσιογράφο η οποία θα επιστρέψει πιθανότατα με νέες εκπομπές μέσα στον ερχόμενο Οκτώβριο.

«Η Αγγελική Νικολούλη στον Alpha και την επόμενη σεζόν!

Μια καλή σχέση που μετράει χρόνια, ανανεώνεται και συνεχίζει δυνατά: Η Αγγελική Νικολούλη παραμένει στον Alpha για 9η χρονιά. Η καταξιωμένη δημοσιογράφος, που έχει γράψει ιστορία στο αστυνομικό ρεπορτάζ με την ενδελεχή της έρευνα και το αλάνθαστο ένστικτό της, επιστρέφει το φθινόπωρο για να ρίξει «Φως» σε σκοτεινές υποθέσεις.

Ανεξήγητες δολοφονίες, περίεργες εξαφανίσεις αλλά και έμφαση στην έρευνα υποθέσεων που απασχολούν την επικαιρότητα και σοκάρουν την κοινή γνώμη, είναι οι βασικοί άξονες της πολυβραβευμένης εκπομπής «Φως στο Τούνελ».

Η Αγγελική Νικολούλη συνεχίζει για 26η σεζόν να αναζητά απαντήσεις σε σύνθετους γρίφους της ζωής, ρίχνοντας «Φως» στα σκοτεινά μονοπάτια των αναζητήσεων», αναφέρει χαρακτηριστικά η επίσημη ανακοίνωση του ALPHA.