Πρώτη με διαφορά: Το ασυγκράτητο ντεκολτέ της Μαρίας Μπακοδήμου πήρε 10 με τόνο στο Just the Two of Us (Pics)

Παίζει τα ρέστα του ο Κοκλώνης: Αυτή η γυναίκα αντικαθιστά τη Μαρία Μπακοδήμου στο J2US

H έκπληξη από την Αμερική.

Oι αλλαγές στο J2US της νέας σεζόν θα έρθουν ακόμα και στα φυσικά πρόσωπα που αποτελούν την κριτική επιτροπή, με τον παρουσιαστή και παραγωγό της, Νίκο Κοκλώνη, να παίρνει την απόφαση για το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει τη Μαρία Μπακοδήμου, η οποία βρισκόταν στο talent show από το 2020.

Η Καλομοίρα βρέθηκε στην Ελλάδα και ερωτήθηκε από δημοσιογράφους για τον λόγω του ταξιδιού της, με την ίδια να απαντάει ότι ήρθε για διακοπές και για τηλεοπτική δουλειά, για την οποία αρνήθηκε να κάνει σχόλια. Σε επόμενη ερώτηση όμως σχετικά με την πιθανότητα να είναι σε κάποιο talnet show η απάντησή της ήταν ξεκάθαρη.

«Ετοιμάζουμε κάτι, αλλά δεν μπορώ να πω. Θα ήθελα να είμαι σε ένα μουσικό σόου, σαν κριτής, ήμουν στη θέση των παιδιών και ξέρω πως αισθάνονται. Πιστεύω ότι έχω πολλές πληροφορίες να τους πω και να τους δώσω κουράγιο», ανέφερε μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια που κέρδισε το Fame Story 2 στα μέσα των 00s.

Στη συνέχεια ερωτήθηκε αν θα αντικαταστήσει τη Μαρία Μπακοδήμου για το αν θα αντικαταστήσει τη Μαρία Μπακοδήμου στο Just the 2 of Us (J2US), η Καλομοίρα: «Ποτέ δεν ξέρεις… Αλλά δεν λέω τίποτα», αφήνοντας τα πάντα ανοικτά για το αν έχει επιλεγεί από τον Νίκο Κοκλώνη για νέα κριτής του show.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.