Ανδρέας Μικρούτσικος | O σκληρός όρος που έθεσε στον ALPHA για να παραμείνει στην εκπομπή «Super Κατερίνα»

Ανδρέας Μικρούτσικος | O σκληρός όρος που έθεσε στον ALPHA για να παραμείνει στην εκπομπή «Super Κατερίνα»

Τι ζήτησε ο παρουσιαστής.

Αποτελεί μία σημαντική σταθερά για την ελληνική τηλεόραση τα τελευταία χρόνια. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρισκόταν τη φετινή σεζόν στο πάνελ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου στον ALPHA.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος συνήθιζε να μη μασάει τα λόγια του κατά τη διάρκεια της εκπομπής. Αυτός είναι άλλωστε και ένας από τους λόγους που έχει κερδίσει τη συμπάθεια του τηλεοπτικού κοινό όλα αυτά τα χρόνια.

Ο παρουσιαστής νοσεί με κορωνοϊό αυτές τις ημέρες και δεν είναι σίγουρο ότι θα βρίσκεται στην αποχαιρετιστήρια εκπομπή.

Άπαντες αναρωτιούνται αν θα βρίσκεται στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου και τη νέα σεζόν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει δεχθεί πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας του με την εκπομπή.

Ωστόσο, όπως μαρτυρούν και τα λόγια του στην εκπομπή «Happy Day», έχει θέσει τους όρους του για να επιτευχθεί συμφωνία. «Λόγοι ευγένειας απέναντι στο τηλεοπτικό κοινό, στην εκπομπή και την τηλεόραση με πιέζουν να είμαι υπό τον όρο ότι θα είμαι υγιής κι όχι επικίνδυνος για άλλους», απάντησε σε σχετική ερώτηση.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος επιθυμεί να μιλά ελεύθερα και να μην δέχεται επιθέσεις για τις απόψεις του, οι οποίες πολλές φορές την τρέχουσα σεζόν κρίθηκαν ως «αντιτηλεοπτικές». Με λίγα λόγια θέλει να μην αντιμετωπίζεται ως πάνελ αλλά ως ισότιμο μέλος της εκπομπής.

Μένει να δούμε αν οι όροι του θα γίνουν αποδεκτοί.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.