Survivor | Η Αντωνά αποκαλεί «κλόουν» την Παναγιώταρου στο instagram κι αυτό που ακολούθησε στο Twitter... δεν περιγράφεται (Pics)

Survivor | Η Αντωνά αποκαλεί «κλόουν» την Παναγιώταρου στο instagram κι αυτό που ακολούθησε στο Twitter… δεν περιγράφεται (Pics)

Εκτός εαυτού η σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη.

Τη διόλου… καλοσυνάτη πλευρά του εαυτού της δείχνει τα τελευταία 24ωρα η Μαρία Αντωνά, μέλλουσα σύζυγος του φιναλίστ του Survivor Άρη Σοϊλέδη, η οποία ήδη από τον ημιτελικό του ριάλιτι είχε ξεκινήσει τις διαδικτυακές επιθέσεις στους αντιπάλους του συντρόφου της.

Το χθεσινοβραδινό της πλάνο μόλις ανακοινώθηκε η νίκη του Στάθη Σχίζα τα είπε όλα, με την ίδια να αποδεικνύεται πως τα είχε βάλει (και) με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου η οποία την τελευταία εβδομάδα στηρίζει πολύ τον δικό της αγαπημένο στα social media.

Οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν στο Άλσος Βεΐκου, με την Αντωνά να προχωρά μερικές ώρες πριν τον τελικό σε μία απαράδεκτη ανάρτηση με στόχο την Παναγιώταρου. Συγκεκριμένα, έκανε αναδημοσίευση μία ανάρτηση χρήστη του instagram, ο οποίος -μεταξύ άλλων- αποκαλούσε την Αλεξάνδρα «κλόουν», βάζοντας μάλιστα και φωτογραφία της.

Survivor | Η Αντωνά αποκαλεί «κλόουν» την Παναγιώταρου στο instagram κι αυτό που ακολούθησε στο Twitter... δεν περιγράφεται (Pics)

Η συγκεκριμένη κίνηση μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε από τους χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι έδωσαν ρέστα στο χθεσινοβραδινό timeline του Twitter:

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.