«Σέρρες» Γιώργου Καπουτζίδη | Έρχονται στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 - Πότε κάνουν πρεμιέρα

«Σέρρες» Γιώργου Καπουτζίδη | Έρχονται στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 – Πότε κάνουν πρεμιέρα

Τι σχεδιάζει ο ANT1.

Ανατράπηκε ο σχεδιασμός του ΑΝΤ1 για τη νέα σεζόν. Το κανάλι του Αμαρουσίου οργανώνει το πρόγραμμά του για τη νέα σεζόν, η οποία θα είναι διαφορετική αφού μεσολαβεί το Μουντιάλ. Το κανάλι έχει τα δικαιώματα της μεγάλης γιορτής του ποδοσφαίρου που θα ξεκινήσει στις 18 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί πριν τις γιορτές.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα», ο σταθμός σκοπεύει να βάλει στο πρόγραμμα του καναλιού τη σειρά «Σέρρες» του Γιώργου Καπουτζίδη. Το έργο του δημοφιλούς σεναριογράφου έκανε μεγάλη επιτυχία στην πλατφόρμα ANT1+ όπου βρίσκονται όλα τα επεισόδια.

Όπως φαίνεται όμως, θα τη δούμε και στην ελεύθερη τηλεόραση.

Πληροφορίες του δημοσιογράφου Γιάννη Πουλόπουλου αναφέρουν ότι οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1 θέλουν να βγάλουν τις «Σέρρες» στο κανονικό πρόγραμμα του καναλιού. Μάλιστα θα κάνει πρεμιέρα στην ελεύθερη τηλεόραση μέσα στον Ιανουάριο.

Οι λόγοι που γίνεται αυτό είναι δύο. Αρχικά, λόγω του Μουντιάλ η σειρά θα έπρεπε να διακοπεί για σχεδόν έναν μήνα και ίσως θα έχανε σημαντική από τη δυναμική της. Κατά δεύτερον οι «Σέρρες» είναι μία σειρά που αποτελείται από δέκα επεισόδια κι ως εκ τούτου δε θα μπορούσε να τραβήξει όλη τη σεζόν.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.