Μουντιάλ... επί πληρωμή | Ποιοι αγώνες θα είναι ελεύθεροι και ποιους θα πρέπει να πληρώσουμε για να δούμε

Μουντιάλ… επί πληρωμή | Ποιοι αγώνες θα είναι ελεύθεροι και ποιους θα πρέπει να πληρώσουμε για να δούμε

Τι ποσοστό των αγώνων θα προβληθεί στην ελεύθερη τηλεόραση.

Το πείραμα του ΑΝΤ1+ ξεκίνησε έχοντας στη φαρέτρα του ελληνικές σειρές, δημιουργημένες αποκλειστικά για την επί πληρωμή πλατφόρμα του, ξένη μυθοπλασία αλλά και το πολύ δυνατό χαρτί του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου 2022 που θα διεξαχθεί φέτος στο Κατάρ. Παρόλα αυτά δε θα καλυφθεί όλη η διοργάνωση μόνο από το συνδρομητικό κανάλι του ομίλου αλλά και από τον ελεύθερο ΑΝΤ1.

Οι αντιδράσεις από το κοινό ήταν μεγάλες, αφού για πρώτη φορά συνδρομητικό κανάλι φαινόταν έτοιμο να καλύψει κατά αποκλειστικότητα τη μεγαλύτερη διοργάνωση ποδοσφαιρικών αγώνων εθνικών ομάδων, χωρίς να υπάρχουν μεταδόσεις σε ελεύθερα κανάλια. Συνηθισμένοι οι θεατές να βλέπουν το Μουντιάλ στα κανάλια του δημόσιου φορέα αντέδρασαν και τελικά ο ΑΝΤ1 θα μοιράσει τις μεταδόσεις στο ελεύθερο κανάλι του και στη συνδρομητική του πλατφόρμα.

Πιο συγκεκριμένα στον όμιλο του Αμαρουσίου θα υπάρξουν 64 συνολικά αγώνες με τους 32 να προβάλλονται στην ελεύθερη τηλεόραση και τους άλλους 32 στην πλατφόρμα Ant1+. Μάλιστα αφήνεται να εννοηθεί ότι οι 32 αγώνες που θα προβληθούν στην ελεύθερη τηλεόραση θα είναι οι πιο σημαντικοί του Μουντιάλ 2022.

Κάτι αντίστοιχο θα κάνει και η ίδια η FIFA στη δική της πλατφόρμα, με το φετινό μουντιάλ και αυτόν τον τρόπο μετάδοσης να αποτελεί δοκιμαστικό τεστ για το μέλλον των μεταδόσεων σε Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.