ΑΝΤ1 | Ο όρος στο συμβόλαιο του Κανάκη που «τελειώνει» τον Αρναούτογλου

ΑΝΤ1 | Ο όρος στο συμβόλαιο του Κανάκη που «τελειώνει» τον Αρναούτογλου

Κανείς δε μετακινεί το «Ράδιο Αρβύλα».

Tέλος σε όλες τις πιθανές αιτήσεις που υπήρχαν από την πλευρά του Γρηγόρη Αρναούτογλου ώστε να βγαίνει ο «Εκατομμυριούχος» στις 20.00, κάθε βράδυ στον ΑΝΤ1, φαίνεται πως βάζει όρος στο συμβόλαιο των μελών του «Ράδιο Αρβύλα».

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το espressonews.gr, οι «Ράδιο Αρβύλα» είχαν ως όρο στο συμβόλαιό τους να προβάλλονται στις 20.00, απέναντι από τα ανταγωνιστικά δελτία ειδήσεων. Αυτός ο όρος όπως γίνεται αντιληπτό ήταν βασικός και αυστηρός για να επιστρέψουν στο κανάλι, με αποτέλεσμα να μην μπορεί προς το παρόν να υπάρχει αλλαγή ως προς αυτό. Άρα αν δεν αλλάξουν δραματικά τα πράγματα, οι «Ράδιο Αρβύλα» παραμένουν στην καθημερινή ζώνη των 20.00.

Την ώρα αυτή διεκδικούσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με το δικό του καθημερινό τηλεπαιχνίδι γνώσεων «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», όπως όλα δείχνουν όμως θα «φάει πόρτα» από το κανάλι το οποίο δε θα ήθελε να μπει σε μια διαδικασία κόντρας με τον Αντώνη Κανάκη για έναν όρο τον οποίο είχε αποδεχτεί εξαρχής για την επιστροφή της ομάδας του «Ράδιο Αρβύλα» στη συχνότητα του καναλιού του Αμαρουσίου.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.