Big Brother | O γνωστός στο κοινό παίκτης που θα προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων (Pic)

Δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ αναλαμβάνει δελτίο ειδήσεων στην ΕΡΤ

Συνεχίζονται οι ζυμώσεις.

Συνεχίζεται ο σχεδιασμός των καναλιών για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Κόσμος πάει κι έρχεται, οι ανακοινώσεις έχουν ξεκινήσεις και οι ζυμώσεις εξακολουθούν μέχρι να κλείσει και η τελευταία υπόθεση.

Σημαντικές ανακατατάξεις έρχονται και στον ενημερωτικό τομέα της ΕΡΤ. Όπως έχει γίνει γνωστό, η διοίκηση της Δημόσιας τηλεόρασης θέλει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων να αλλάξει ύφος.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα το κεντρικό δελτίο θα κινείται περισσότερο σε προεκλογικό μουντ.

Γι’ αυτόν τον λόγο, Αντριάνα Παρασκευοπούλου αποχώρησε από την παρουσίασή του προκειμένου να αναλάβει ο Γιώργος Κουβαράς. Αλλαγή όμως θα έχουμε και στα δελτία του Σαββατοκύριακου.

Όπως αναφέρει η «Realife» ο Απόστολος Μαγγηριάδης αναμένεται να αναλάβει το δελτίο του Σαββατοκύριακου. Ο δημοσιογράφος προέρχεται από τον ΣΚΑΪ όπου εκφωνούσε, μεταξύ άλλων και δελτία.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι οι ιθύνοντες της Δημόσιας τηλεόρασης σκέφτονται να υιοθετήσουν μοντέλο αλά Mega για το κεντρικό δελτίο. Αν τελικά ισχύει αυτό, τότε ο Γιώργος Κουβαράς θα εκφωνεί το κεντρικό δελτίο Δευτέρα με Πέμπτη και ο Απόστολος Μαγγηριάδη από την Παρασκευή έως την Κυριακή.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.