5 σειρές, 2 ριάλιτι, πολλή ενημέρωση και ψυχαγωγία | Αυτό είναι το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 για τη σεζόν '22 - '23

Κλείδωσε: Ο Γιώργος Λιάγκας κάνει την έκπληξη με την «αντι-Φαίη Σκορδά»

Ποια ξανθιά παρουσιάστρια παίρνει τον νέο ρόλο.

Άδεια παραμένει η θέση της Φαίης Σκορδά στον πρωινό του ΑΝΤ1, μετά την αποχώρηση της παρουσιάστριας και ο Γιώργος Λιάγκας με την παραγωγή της εκπομπής αναζητούν το πρόσωπο που θα καλύψει το κενό της μετά από τόσα χρόνια στα οποία η ίδια είχε δημιουργήσει το προσωπικό της κοινό στην πρωινή ζώνη.

Για τη θέση της ακούστηκαν ως τώρα αρκετά ονόματα, γυναικών παρουσιαστριών με εμπειρία και στις πρωινές εκπομπές με πάνελ. Μεταξύ αυτών γράφτηκαν τα ονόματα της Ευαγγελίας Αραβανή,  της Ντορέττας Παπαδημητρίου, της Δούκισσας Νομικού και  της Ιωάννας Μαλέσκου που επίσης αποχώρησε από το πρωινό του ΣΚΑΪ.

Σε ποια όμως κατέληξαν οι άνθρωποι του ΑΝΤ1, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες; Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου για τη Realnews, στην εκπομπή και στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα αναμένεται να καθίσει τελικά η Δούκισσα Νομικού, η οποία θα αναλάβει ρόλο γκεστ σταρ με διευρυμένη διάρκεια.

Ο ρόλος της δε θα είναι αυτής της ισότιμης παρουσιάστριας, όπως τον είχε η Φαίη Σκορδά. Ο Γιώργος Λιάγκας θα είναι ο ξεκάθαρα κεντρικός παρουσιαστής και γύρω του θα υπάρχει μία ομάδα με τη Δούκισσα σε ξεχωριστό ρόλο και θα βρίσκεται από την έναρξη έως το τέλος της εκπομπής στο πλατό. Η υπόλοιπη ομάδα θα αποτελείται από τους Τάσο Τεργιάκη, Φωτεινή Πετρογιάννη και Άρια Καλύβα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.