Αποδεκατίζεται το «Happy Day» - Ποιοι συντελεστές αποχωρούν

Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις από το «Happy Day» – Μεγάλες οι μειώσεις μισθών

Αποχώρησε σχεδόν όλη η συντακτική ομάδα.

O τελευταίος να κλείσει… την πόρτα του «Happy Day» που μάλλον μόνο… happy δεν ήταν συντακτική ομάδα, ως είχαμε αναφέρει και σε παλιότερο ρεπορτάζ μας.

Από την οποία συντακτική ομάδα απέμειναν μόνο δύο άτομα στο πλευρό της Σταματίνας Τσιμτσιλή ενώ, παρασκηνιακά, ακούγονται για κάκιστες σχέσεις της παρουσιάστριας με τα μέλη της ομάδας.

Την παραίτησή τους υπέβαλλαν, μετά τη βοηθό αρχισυντάκτρια Δήμητρα Παλούδη και τη δημοσιογράφο Αντωνία Δούδαλη, η υπεύθυνη φωτογραφίας Ντορέλα Μπαμπαλού και οι δημοσιογράφοι Βασίλης Γρηγορόπουλος, Κώστας Κόκολας. Εξ αυτών η Παλούδη αποχώρησε με προορισμό τη νέα εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ.

Ποιοι απέμειναν; Η αρχισυντάκτρια Μαίρη Παλιαλέξη, ο Μιχάλης Πλεμένος και η Ελενη Μουστάκη.

Πρόβλημα όμως έγκειται και στους πανελίστες καθώς μόνο η Τίνα Μεσσαροπούλου έχει συμφωνήσει να συνεχίσει ενώ από την παραγωγή πιέζουν να υπογράψει άμεσα ο Δημήτρης Παπανώτας, μετά την απόλυσή του από τον ΣΚΑΪ και την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Την ίδια ώρα, το φετινό budget είναι κατά πολύ μειωμένο, με όσους τελικά έμειναν να αναγκάστηκαν να δεχτούνσημαντική μείωση μισθού.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.