«The Bachelor»: Το πιο διάσημο ριάλιτι ραντεβού και σχέσεων έρχεται στον ALPHA

Αυτοί είναι οι ηθοποιοί της νέας σειράς του ALPHA

Η Φιλαρέτη Κομνηνού θα κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Με διαφορετική στρατηγική θα μπει τη νέα σεζόν ο ALPHA. Το κανάλι της Κάντζας βάζει στο πρόγραμμά του ριάλιτι, είδος που επιστρέφει στη συχνότητα μετά από αρκετά χρόνια.

Στόχος είναι να καλύψει το χαμένο έδαφος αφού ο σταθμός έχασε σημαντικό κομμάτι του κοινού του και βρέθηκε στην τέταρτη θέση των προτιμήσεων. Αρκεί να σημειώσουμε ότι πέρσι ήταν στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν στην πρώτη θέση.

Στο πρόγραμμα του καναλιού θα ενταχθεί τη νέα σεζόν μία νέα δραματική σειρά. Η σειρά με τίτλο «Αγγελική» είναι σε σενάριο του Παναγιώτη Ιωσηφέλη και σκηνοθεσία του Στέφανου Μπλάτσου.

Όπως έγινε γνωστό πριν καιρό η Φιλαρέτη Κομνηνού θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Θα υποδυθεί μία μητέρα τεσσάρων αγοριών όπου όταν πεθαίνει ο άντρας της αναλαμβάνει τα ηνία μίας πολύ μεγάλης επιχείρησης.

Τους τέσσερις γιους της θα υποδυθούν οι Γιώργος Χρυσοστόμου, Ιωάννης Παπαζήσης, Πάνος Βλάχος και Αλέξανδρος Πέρρος. Καθένας τους είναι διαφορετικός αλλά καθοριστικό ρόλο στην διαμόρφωση του χαρακτήρα τους έπαιξε η μητέρα τους.

Σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας θα έχει και ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης. Ο ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από τις σειρές του Ανδρέα Γεωργίου θα υποδυθεί τον έμπιστο υπάλληλο της οικογένειας και δεξί χέρι του πρωτότοκου γιου.

Πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει η Μαίρη Μηνά που υποδύεται μία νοσοκόμα που μπαίνει στο σπίτι της οικογένεια για συγκεκριμένο λόγο. Είναι από τα κεντρικά πρόσωπα της ιστορία και θα έρθει για να εκδικηθεί.

Η Νάντια Μπουλέ θα παίξει τη μελλοντική σύζυγό του πρωτότοκου γιου της οικογένειας που υποδύεται ο Γιώργος Χρυσοστόμου. Η Δήμητρα Σιγάλα θα υποδυθεί τη σύζυγο του δεύτερου γιου που θα παίξει ο Ιωάννης Παπαζήσης.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.