Σάρωσε σε τηλεθέαση και παίρνει παράταση στον ΑΝΤ1...

Τέλος από τον ΑΝΤ1 | Αποχωρεί ύστερα από 10 χρόνια συνεργασίας

Η ανακοίνωση της δημοσιογράφου.

Το τέλος της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1 ανακοίνωσε μερικά λεπτά πριν η δημοσιογράφος Χρύσα Φώσκολου.

Η ίδια, βρισκόταν στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη στο «Καλημέρα Ελλάδα», φαίνεται όμως πως η πορεία της στο κανάλι του Αμαρουσίου σταματά εδώ.

Η δημοσιογράφος, πάντως, στη σχετική ανάρτησή της στο instagram δεν αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις συνθήκες αποχώρησής της, ούτε αποκάλυψε τα νέα της τηλεοπτικά σχέδια.

Διαβάστε όσα έγραψε:

«10 ολόκληρα χρόνια… Αν και μισώ τους αποχαιρετισμούς οφείλω για κάποιους ανθρώπους κ όχι για εμένα να γράψω δυο λόγια. Όταν πέρασα το κατώφλι του σταθμού μη γνωρίζοντας τίποτα για το επάγγελμα μας όλοι εσείς με πήρατε απ το χέρι σαν να ήμουν δικό σας παιδί…Μεγαλώσαμε μαζί, κινδυνεύσαμε σε δύσκολα ρεπορτάζ και πάλι.. μαζί, γελάσαμε μαζί…

Περάσαμε δύσκολα και εύκολα. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον απ εσάς γιατί είστε πραγματικά οικογένεια μου… Αν όμως έπρεπε να αναφέρω ποιοι άνθρωποι διαμόρφωσαν αυτό που είμαι σήμερα και με άντεξαν στην πιο ατίθαση δεκαετία μου, αυτοί ήταν η Νανσυ Τασση, ο Κώστας Θωμάκος και η Άννυ Ζιώγα.. (μην γκρινιάζεις ως εδώ σε ακούω Αντώνη Παπαδάκη σ’ αγαπώ κ εσένα). Είμαι ευγνώμων και τυχερή που πάντα στη ζωή μου γνώριζα σπουδαίους ανθρώπους που έδειχναν τον δρόμο για να γίνω καλύτερη. Έτσι και τώρα γνώρισα έναν ακόμα που εμπιστεύτηκα απ την πρώτη στιγμή. Τα καλύτερα είναι μπροστά.

Για όλα αυτά σας ευχαριστώ… μάθαμε να λέμε καλημέρα μαζί και έτσι θα συνεχίσουμε να κάνουμε!».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.