«Έφαγε» όλες τις υποψήφιες | Αυτή είναι τελικά η παρουσιάστρια που θα αντικαταστήσει τη Φαίη Σκορδά στο πλευρό του Λιάγκα

«Έφαγε» όλες τις υποψήφιες | Αυτή είναι τελικά η παρουσιάστρια που θα αντικαταστήσει τη Φαίη Σκορδά στο πλευρό του Λιάγκα

Βρέθηκε η αντικαταστάτρια της ξανθιάς παρουσιάστριας.

Βρέθηκε, όπως φαίνεται, η αντικαταστάτρια της Φαίης Σκορδά στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1. Η ξανθιά παρουσιάστρια αποχώρησε από το κανάλι του Αμαρουσίου μετά από 9 χρόνια επιτυχημένης πορείας.

Η ανακοίνωση της συνεργασίας της Φαίης Σκορδά με τον ΣΚΑΪ ήρθε το μεσημέρι της Τετάρτης ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα της. Πλέον, αναμένεται και η τυπική επισημοποίηση της συνεργασίας του ΑΝΤ1 με την αντικαταστάτριά της.

Όπως φαίνεται αυτή θα είναι η Δούκισσα Νομικού.

Σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μελά στην ιστοσελίδα Newsit.gr η ξανθιά παρουσιάστρια επιστρέφει στην τηλεόραση και θα είναι στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα. Η Δούκισσα Νομικού έχει άλλωστε σημαντική εμπειρία στην παρουσίαση εκπομπών κάθε είδους.

Η Δούκισσα Νομικού, σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα θα αναλάβει το κομμάτι με τα ψυχαγωγικά θέματα της εκπομπής. Η ξανθιά παρουσιάστρια άλλωστε έχει μεγάλο κοινό και αυτό μετράει σημαντικά σε εμπορικές συμφωνίες που θα συνάψει η εκπομπή.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.