Κάποιος να το πει επειγόντως στον Ατζούν…

Survivor All Star: Ο πρώτος παίκτης που έκλεισε ο Acun για να ξαναδούμε στον νέο κύκλο

Ποιος απάντησε θετικά.

Σε All Star εκδοχή θα βγει τη νέα σεζόν το «Survivor». Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ θα επιστρέψει για έκτη σεζόν σε διαφορετική μορφή απ’ όσα έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα.

Άλλωστε, το Survivor All Star σημειώνει μεγάλη επιτυχία στην Τουρκία. Σύμφωνα με το κόνσεπτ, όπως μαρτυρά και το όνομα, οι καλύτεροι και πιο δημοφιλείς παίκτες των προηγούμενων κύκλων ρίχνονται στους στίβους μάχης με στόχο το μεγάλο χρηματικό έπαθλο.

Σύμφωνα μάλιστα με το «7 μέρες TV», ο Acun Ilicali σκοπεύει να διπλασιάσει το χρηματικό έπαθλο.

Ο Τούρκος παραγωγός, όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα θέλει να δώσει 200 χιλιάδες ευρώ στον μεγάλο νικητή του ριάλιτι. Ακόμη, θα προβλέπεται έπαθλο και για τον φιναλίστ.

Αρκετά ονόματα έχουν γραφτεί για ενδεχόμενη συμμετοχή στον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης. Στο στόχαστρο του Acun Ilicali βρίσκονται παίκτες που είχαν κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού και είχαν αρκετούς υποστηρικτές.

Όπως φαίνεται μάλιστα «κλείδωσε» ο πρώτος παίκτης. Ο Γιώργος Ταλάντσεφ ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν αγωνιστικά στον πιο πρόσφατο κύκλο του ριάλιτι. Ο ίδιος αποχώρησε λίγο πριν την πεντάδα έχοντας όμως δημιουργήσει αρκετές συμπάθειες.

Ο Γιώργος Ταλάντσεφ απάντησε σε ερώτηση θαυμαστών του στο Instagram δείχνοντας θετικός στο ενδεχόμενο να συμμετάσχει στο All Star Survivor. Πολλοί εκτιμούν ότι η απάντησή του δεν είναι τυχαία αφού έχει ήδη δώσει τα χέρια με την παραγωγή του ριάλιτι.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.