To έκανε: To ανατριχιαστικό μήνυμα του Κατερινόπουλου στην Πισπιρίγκου τα είπε όλα λίγο πριν το φινάλε (Vid)

Θανάσης Κατερινόπουλος: Η απάντησή του για την ατάκα του για τις γυναικτοκτονίες που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις (Vid)

Τι ανέφερε ο απόστρατος αξιωματικός.

Τεράστιες αντιδράσεις προκάλεσε στα κοινωνικά δίκτυα μία τοποθέτηση του Θανάση Κατερινόπουλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Ο ταξίαρχος εν αποστρατεία κλήθηκε να σχολιάσει τις τελευταίες γυναικοκτονίες σε Ζάκυνθο και Κρήτη.

Ωστόσο, όσα είπε κάποια στιγμή προκάλεσαν οργή. Ο έμπειρος απόστρατος αξιωματικός της αστυνομίας παραδέχθηκε ότι κάποιοι άνδρες ζουν ακόμη σε λογική σκληρής πατριαρχίας.

Στη συνέχεια είπε: «Κατ’ αρχήν όποιος θέλει να φύγει είναι ελεύθερος να φύγει. Μπορεί να καταφύγει και στις εισαγγελικές και στις αστυνομικές αρχές και σε οργανώσεις γυναικών. Να αναφέρει το πρόβλημά της και από κει και πέρα θα προστατευθεί. Το θέμα όμως είναι το εξής: Θέλουν; Έχουμε δει περιπτώσεις γυναικών που δεν προσπάθησαν να φύγουν ή και αν έφυγαν τελευταία στιγμή ξαναγύρισαν για κάποιο λόγο πίσω. Πρέπει εδώ να αποφασίσουν κάποιες τι θέλουν», προκαλώντας τεράστιες αντιδράσεις.

Ο ίδιος επανήλθε και με ανάρτησή του στο twitter ανέφερε ότι κάποιοι είναι σε «διατεταγμένη υπηρεσίας». Κάλεσε μάλιστα να ανεβάζουν τα βίντεο των δηλώσεών του ολόκληρα.

«Κάποιος ανέβασε ένα αποσπασματικό βίντεο από το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του star tv σχετικά με την Γυναικοκτονία στην Κρήτη και σχηματίζεται η εντύπωση ότι είμαι υπέρ της βίας κατά των Γυναικών. ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΔΗΜΟΣΙΑ αυτή την ενέργεια από κάποιους που “διατεταγμένη Υπηρεσία”. Θα παρακαλούσα αυτούς που ανεβάζουν video με δηλώσεις μου στο Δελτίο Ειδήσεων του star ή να τα ανεβάζουν ολόκληρα και όχι αποσπασματικά, διότι αλλάζει το νόημα των δηλώσεων .Εκτός και αν το κάνουν από σκοπιμότητα, εξυπηρετώντας την μικροπρέπεια τους», έγραψε ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Θανάσης Κατερινόπουλος: Η απάντησή του για την ατάκα του για τις γυναικτοκτονίες που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις (Vid)

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.