Τρομάζεις μόνο που τον βλέπεις: Ο «Βράχος» του SNIK που έκανε την πιο άγρια επίθεση στον Light στα MVA (Vid)

Αυτό είναι το νέο ριάλιτι με παίκτες Έλληνες τράπερ – Οι πρώτες πληροφορίες

Κάποια ρεπορτάζ θέλουν να έχει πέσει πρόταση σε ιδιωτικά κανάλια για το συγκεκριμένο project.

Δε μας έφτανε το Survivor, δε μας έφτανε το The Bachelor, δε μας φτάνει το Love Island που έρχεται αυτή την τηλεοπτική σεζόν, όπως έγινε γνωστό, νέο ριάλιτι με παίκτες Έλληνες τράπερ φέρεται να είναι στα σκαριά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά στο Newit.gr, έχει υπάρξει νύξη προς ιδιωτικά κανάλια για να σκεφτούν ένα ριάλιτι εγκλεισμού όπου θα συμμετείχαν Έλληνες τράπερ, ενώ για παν ενδεχόμενο, έχει υπάρξει δίαυλος επικοινωνίας και με συνδρομητικά κανάλια.

Ένα τέτοιο εγχείρημα προφανώς και δεν είναι εύκολο, καθώς κάθε τράπερ θα ζητούσε πολλά χρήματα για να μπει και να ισοσκελίσει τη χασούρα από τα lives που δε θα έκανε και το ριάλιτι δε θα μπορούσε να προβληθεί σε ώρα που θα υπήρχαν πολλές διαφημίσεις. Ακόμα, μετά υα πρόσφατα γεγονότα και την εικόνα που έχουν δημιουργήσει τα οι εκπρόσωποι του συγκεκριμένου είδους μουσικής, ελάχιστοι χορηγοί δηλώνουν πρόθυμοι να επενδύσουν σε τέτοιο πρόγραμμα για να διαφημιστούν.

Σε κάθε περίπτωση, όποιο κανάλι μπει σε διαδικασία να εξετάσει σοβαρά ένα τέτοιο project, ξέρει πως θα βάλει σε κίνδυνο την υστεροφημία του και θα καταστρέψει μια ολόκληρη χρονιά. Εκτός κι αν καταφέρουν το ακατόρθωτο, να πείσουν Light και SNIK να συμμετέχουν.

Αλλά για κάτι τέτοιο θα χρειαστούν σίγουρα μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.