Από τον ΣΚΑΪ, στο OPEN! Ποια εκπομπή... άλλαξε χέρια;

Ακόμα μία μεταγραφή-φωτιά για το OPEN | H επίσημη ανακοίνωση του σταθμού

Ενισχύεται η δημοσιογραφική ομάδα του OPEN.

Aπό τον ΑΝΤ1 στο OPEN βρέθηκε ο Παναγιώτης Στάθης, ο οποίος όπως ανακοινώθηκε μερικά λεπτά πρτιν, αναλαμβάνει την πρωινή ενημερωτική ζώνη του σταθμού του Ιβάν Σαββίδη.

H επίσημη ανακοίνωση του καναλιού έχει ως εξής:

Ο Παναγιώτης Στάθης στο ΟΡΕΝ

Το ΟΡΕΝ καλωσορίζει στη δημοσιογραφική του ομάδα τον Παναγιώτη Στάθη, διακεκριμένο επαγγελματία με πολύχρονη και επιτυχημένη διαδρομή. Η εγκυρότητα στην κάλυψη όλων των μεγάλων γεγονότων από το 1993 και η ανεξαρτησία των απόψεών του έχουν σφραγίσει αυτή την πορεία.

Θα αποτελέσει ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της καθημερινής πρωϊνής ζώνης του ΟΡΕΝ και θα ενισχύει με τη γνώση και την εμπειρία του τα δελτία Ειδήσεων και τις έκτακτες ενημερωτικές εκπομπές.

Τα τελευταία χρόνια παρουσίαζε την πρωϊνή ενημερωτική ζώνη του ΑΝΤ1 τα Σαββατοκύριακα, ενώ παρενέβαινε με ρεπορτάζ και σχόλια στο κεντρικό δελτίο Ειδήσεων. Τα προηγούμενα 25 χρόνια συνεργάστηκε ως ρεπόρτερ και παρουσιαστής με το STAR.

Μακρά ήταν η θητεία του στο δικαστικό ρεπορτάζ, το οποίο κάλυπτε για λογαριασμό της Ελευθεροτυπίας. Είναι ιδρυτής και διαχειριστής του πρώτου ειδησεογραφικού δικαστικού site στη χώρα (dikastiko.gr).

Ακόμα μία μεταγραφή-φωτιά για το OPEN | H επίσημη ανακοίνωση του σταθμού

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.