Kαι επίσημα στον ΣΚΑΪ η Φαίη Σκορδά | Η ανακοίνωση του καναλιού του Φαλήρου για τη ζώνη που αναλαμβάνει

Ηχηρό «όχι» στη Φαίη Σκορδά | Η γυναίκα που απέρριψε την πρότασή της να συμμετάσχει στο νέο πρωινό του ΣΚΑΪ

Η ξανθιά παρουσιάστρια στελεχώνει τη νέα της εκπομπή.

Στον ΣΚΑΪ θα συνεχίσει την τηλεοπτική της καριέρα η Φαίη Σκορδά. Η ξανθιά παρουσιάστρια ανακοινώθηκε από το κανάλι του Φαλήρου μετά από 9 χρόνια απόλυτα επιτυχημένης πορείας στον ΑΝΤ1.

Η Φαίη Σκορδά θα αναλάβει την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του καναλιού μετά την αποχώρηση της Ιωάννας Μαλέσκου από το κανάλι. Ήδη, οι συνεργάτες της παρουσιάστριας έχουν κάνει τις πρώτες επαφές για την στελέχωση της εκπομπής της.

Η ίδια αναμένεται στην Αθήνα στις 20 Αυγούστου.

Η Φαίη Σκορδα θα έχει ενεργό ρόλο στις συσκέψεις που θα γίνονται μαζί με την αρχισυντάκτρια Ελεάνα Τρυφίδου και την υπόλοιπη ομάδα. Ωστόσο, υπάρχουν ακόμη αρκετές εκκρεμότητες που πρέπει να διευθετηθούν μέχρι την πρεμιέρα της εκπομπής.

Ακόμη δεν έχουν βρεθεί τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τις στήλες της αστρολογίας και της μαγειρικής. Σύμφωνα με την εφημερίδα «On Time», η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου φαίνεται να είναι αρνητική σε ενδεχόμενη συνεργασία με την ξανθιά παρουσιάστρια.

Οι επαφές που είχε η μαγείρισσα με το κανάλι δεν κατέληξαν σε συμφωνία. Έτσι, οι συνεργάτες της Φαίης Σκορδά εξακολουθούν να αναζητούν το πρόσωπο που θα αναλάβει τη συγκεκριμένη στήλη.

Σημειώνεται ότι η Φαίη Σκορδά συνεργάστηκε με την Αργυρώ Μπαμπαρίγου κατά την κοινή τους θητεία στον ΑΝΤ1.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.