Έρχονται αλλαγές στο πρόγραμμα της ΕΡΤ

ΕΡΤ: Πρόταση – έκπληξη από δίδυμο ηθοποιών για ταξιδιωτική εκπομπή

Για ποιες πρόκεται.

Εντελώς διαφορετικό θα είναι το πρόγραμμα της ΕΡΤ τη νέα σεζόν. Η διοίκηση της δημόσιας τηλεόρασης έχει τονίσει ότι θέλει να είναι ανταγωνιστική απέναντι στα ιδιωτικά κανάλια.

Ήδη όπως έχει γίνει γνωστό στο πρόγραμμα της νέας σεζόν θα μπουν τουλάχιστον τρεις νέες σειρές. Το ενδιαφέρον βέβαια κεντρίζει η επιστροφή του επιτυχημένου διδύμου Ρήγα – Αποστόλου που θα χτυπήσει με κωμική σειρά.

Δεν αποκλείεται πάντως να δούμε κι άλλες εκπλήξεις στο πρόγραμμα. Όπως αναφέρει το «TV Έθνος» η Μαρία Λεκάκη με την Μαρία Καβογιάννη κατέθεσαν στη διοίκηση της ΕΡΤ πρόταση για να παρουσιάσουν τη δική τους ταξιδιωτική εκπομπή.

Οι δύο ηθοποιοί λατρεύουν τα ταξίδια ενώ διατηρούν και εξαιρετικές σχέσεις. Όπως αναφέρει μάλιστα το δημοσίευμα το δίδυμο των ηθοποιών ισχυρίζεται ότι πρόκειται για εκπομπή διαφορετική από αυτές που έχουμε συνηθίσει τόσα χρόνια στην τηλεόραση.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι στην ΕΡΤ βλέπουν με καλό μάτι την συγκεκριμένη πρόταση. Ο κορωνοϊός όμως φρενάρει τα όποια σχέδια αφού ουδείς γνωρίζει πότε θα μπορούν να ταξιδέψουν οι πολίτες με ασφάλεια.

Όπως αναφέρεται σχετικά εφόσον οι διοικούντες στην ΕΡΤ ανάψουν το «πράσινο φως» τότε δεν πρόκειται να δούμε την εκπομπή νωρίτερα από την άνοιξη του 2021.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.