Νίκη Λυμπεράκη:  To OPEN διαψεύδει κατηγορηματικά την αποχώρησή της

Νίκη Λυμπεράκη: To OPEN διαψεύδει κατηγορηματικά την αποχώρησή της

Η δημοσιογράφος βρίσκεται σε άδεια εγκυμοσύνης.

«Κακόβουλα και αναληθή» χαρακτηρίζει το OPEN τα δημοσιεύματα που θέλουν την παρουσιάστρια του Κεντριού Δελτίου Ειδήσεων, Nίκη Λυμπεράκη, να αποχωρεί από το κανάλι.

Αυτήν την περίοδο, η δημοσιογράφος βρίσκεται σε άδεια εγκυμοσύνης, με τον σταθμό να ξεκαθαρίζει με επίσημη ανακοίνωσή του πως όσα γράφτηκαν ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα και πως η Λυμπεράκη θα επιστρέψει στο πόστο της τη νέα σεζόν.

Η ανακοίνωση του σταθμού έχει ως εξής: 

Τις τελευταίες ημέρες είδαν το φως της δημοσιότητας ανυπόστατα και κακόβουλα δημοσιεύματα, τα οποία ανέπτυσσαν τη φημολογία για αποχώρηση της Νίκης Λυμπεράκη από τη θέση της παρουσιάστριας του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του σταθμού.

Το OPEN διαψεύδει κατηγορηματικά τα σενάρια πρόωρης διακοπής ή αλλαγής μορφής της συνεργασίας της δημοσιογράφου με τον σταθμό, υπογραμμίζοντας πως τα εν λόγω δημοσιεύματα είναι κακόβουλα και αναληθή.

Σε συνέχεια μιας επιτυχημένης συνεργασίας που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο, η διοίκηση του Open εύχεται «με το καλό» στη Νίκη Λυμπεράκη που βρίσκεται σε άδεια εγκυμοσύνης και θα επιστρέψει στην παρουσίαση του Κεντρικού Δελτίου τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.