Στην ΕΡΤ με διπλό ρόλο ο Απόστολος Μαγγηριάδης

Στην ΕΡΤ με διπλό ρόλο ο Απόστολος Μαγγηριάδης

Από τον ΣΚΑΪ στη Δημόσια τηλεόραση ο γνωστός δημοσιογράφος.

Στο δυναμικό της ΕΡΤ εντάχθηκε επίσημα ο Απόστολος Μαγγηριάδης. Ο δημοσιογράφος με μακρά διαδρομή στο πολιτικό ρεπορτάζ αποχώρησε από τον ΣΚΑΪ μετά από έξι χρόνια παρουσίας.

Ο Απόστολος Μαγγηριάδης θα έχει διπλό ρόλο στην ΕΡΤ. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, θα είναι στο τιμόνι του κεντρικού δελτίου ειδήσεων κάθε Παρασκευή με Κυριακή ενώ θα επιμελείται και θα παρουσιάζει κάθε εβδομάδα, δύο πολιτικές εκπομπές που θα μεταδίδονται από το ERTNEWS.

Το δελτίο τύπου της ΕΡΤ αναφέρει:

Με έναν ακόμα καταξιωμένο δημοσιογράφο που έχει διαγράψει μια πολύ πετυχημένη διαδρομή στον ηλεκτρονικό και έντυπο Τύπο ενισχύει η ΕΡΤ τον ενημερωτικό της τομέα.

Ο Απόστολος Μαγγηριάδης θα ενταχθεί από τη νέα τηλεοπτική σεζόν στο δυναμικό της ΕΡΤ, αλλά και του νέου ενημερωτικού καναλιού, ΕRTNEWS, με διπλό ρόλο.

Θα είναι ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 21:00, ενώ θα επιμελείται και θα παρουσιάζει κάθε εβδομάδα, δύο πολιτικές εκπομπές που θα μεταδίδονται από το ERTNEWS.

Ο Απόστολος Μαγγηριάδης έχει καλύψει το διπλωματικό και πολιτικό ρεπορτάζ και έχει εργαστεί για τους τηλεοπτικούς σταθμούς ΣΚΑΪ και MEGA, όπως και για τις εφημερίδες «Η Καθημερινή» και «Τα Νέα». Σπούδασε πολιτικές επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στις διεθνείς σχέσεις και στη δημοσιογραφία στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια της Νέας Υόρκης.

Στην ΕΡΤ με διπλό ρόλο ο Απόστολος Μαγγηριάδης

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.