Μεταγραφή - βόμβα! Έτσι απαντά το OPEN σε Κανάκη και «Ράδιο Αρβύλα»

Μεταγραφή – βόμβα! Έτσι απαντά το OPEN σε Κανάκη και «Ράδιο Αρβύλα»

Mε σατιρική εκπομπή τη νέα σεζόν το OPEN.

Δυναμικά ετοιμάζεται να μπει το OPEN στην τηλεοπτική αρένα τη νέα σεζόν, στην οποία ο ανταγωνισμός αναμένεται να χτυπήσει κόκκινο.

Και ενώ οι μεταγραφές έδωσαν και πήραν ολόκληρο το καλοκαίρι, το κανάλι της Παιανίας άφησε το καλύτερο για το τέλος, μιας και από μέρα σε μέρα θα πέσουν οι υπογραφές της πιο «δυνατής» μεταγραφής του.

Ο λόγος για τον Βαγγέλη Περρή ο οποίος εγκαταλείπει τον ΑΝΤ1 και δίνει τα χέρια με το OPEN για μία νέα, εβδομαδιαία σατιρική εκπομπή στην οποία ο ίδιος θα έχει τη γενική επιμέλεια και η οποία ουδεμία σχέση θα έχει με ό,τι έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στην ελληνική τηλεόραση.

Κάτι σαν «απάντηση» στον Αντώνη Κανάκη και το «Ράδιο Αρβύλα» του.

Από κολλητοί… δυο ξένοι: Ο λόγος που Αντώνης Κανάκης – Γρηγόρης Αρναούτογλου έκοψαν και την καλημέρα

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ρεπορτάζ της «Real News», το νέο αυτό project θα βασίζεται σε χιουμοριστικά βιντεάκια όμοια με αυτά που έγιναν μόδα στο «ΟΛΑ» του Θέμου Αναστασιάδη, αλλά και σε έντονο σχολιασμό της πολιτικής -και όχι μόνο- επικαιρότητας υπό μορφή σκετς, τα οποία θα παρεμβάλλονται.

Μεταγραφή - βόμβα! Έτσι απαντά το OPEN σε Κανάκη και «Ράδιο Αρβύλα»

Αυτή τη στιγμή, αναζητείται η ομάδα ηθοποιών που θα αναλάβει τα εν λόγω σκετσάκια, ενώ ο Βαγγέλης Περρής ετοιμάζεται να υπογράψει με τον σταθμό, με τον οποίο έχει ξεκινήσει επαφές και συζητήσεις από τον περασμένο Ιούλιο.

 

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.