Kαι επίσημα στον ΣΚΑΪ η Φαίη Σκορδά | Η ανακοίνωση του καναλιού του Φαλήρου για τη ζώνη που αναλαμβάνει

Νέο πρωινό ΣΚΑΪ | Tα 2 ηχηρά «όχι» στη Φαίη Σκορδά που αλλάζουν τα δεδομένα

Η παρουσιάστρια δυσκολεύεται να βρει συνεργάτες σε θέσεις-κλειδιά.

Για την πρεμιέρα της στον ΣΚΑΪ ετοιμάζεται η Φαίη Σκορδά, η οποία ωστόσο αποδεικνύεται πως τα έχει βρει σκούρα στο να συμπληρώσει τη νέα της ομάδα στο καινούργιο αυτό ξεκίνημα.

Κι αυτό διότι οι αρνήσεις είναι ουκ ολίγες, καθώς η παρουσιάστρια που πρόσφατα ολοκλήρωσε την επί χρόνια συνεργασία της με τον ΑΝΤ1 προσέγγισε και τηλεοπτικά πρόσωπα που έχουν ήδη δουλειά σε αντίπαλα στρατόπεδα.

Όπως μαθαίνουμε, πάντως, δύο είναι οι αρνήσεις που αναστάτωσαν τόσο την ίδια όσο και το κανάλι, καθώς πρόκειται για θέσεις ιδιαιτέρως σημαντικές στις πρωινές εκπομπές.

Ο λόγος για την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και την Άση Μπήλιου, οι οποίες αρνήθηκαν τελικά να αποτελέσουν κομμάτι της νέας πρωινής εκπομπής της Φαίης Σκορδά, παρά τις άκρως δελεαστικές σε οικονομικό επίπεδο προτάσεις. Στην περίπτωση της γνωστής μαγείρισσας, μάλιστα, υπάρχει έντονο παρασκήνιο καθώς ενώ αρχικά φαινόταν να «μελετά» την πρόταση του ΣΚΑΪ, εντέλει έδωσε τα χέρια με τον ΑΝΤ1 προκειμένου να συμμετάσχει στο «Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα.

Φαίη Σκορδά: Η μετοχή της σε πτώση και το κρίσιμο ερώτημα με την παρουσία της στον ΣΚΑΪ

Όσο για την Άση Μπήλιου; Προτίμησε να παραμείνει στο Star, παρά το γεγονός πως το κανάλι του Φαλήρου της είχε κάνει πρόταση τόσο για το νέο του πρωινό πρόγραμμα όσο και για «μεταφορά» της αστρολογικής της εκπομπής.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.