Η εκδίκηση του Σπύρου Παπαδόπουλου: Έτσι έκανε τον ΣΚΑΪ να το φυσάει και να μην κρυώνει με το «Στην υγειά μας ρε παιδιά»

Ο άνδρας που αντικαθιστά τον Σπύρο Παπαδόπουλο | Αυτή είναι η νέα μουσική εκπομπή στη θέση του «Στην υγειά μας ρε παιδιά»

Τι σχεδιάζεται για τη νέα σεζόν.

Ήταν η εκπομπή που έγραψε τη δική της ιστορία στην ελληνική τηλεόραση. Το «Στη υγειά μας ρε παιδιά» ξεκίνησε την τηλεοπτική του το 2004 από την τηλεόραση της ΕΡΤ και κατάφερε να κερδίσει σημαντικό κομμάτι του κοινού.

Η εκπομπή ολοκλήρωσε την παρουσία της μετά από 17 χρόνια. Όπως γνωστοποίησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, αιτία για τη διακοπή της ήταν η διαφωνία του όταν του προτάθηκε να αλλάξει ύφος.

Ωστόσο, όπως φαίνεται θα υπάρξει αντίστοιχη μουσική εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Realife» το Open σκοπεύει να βγάλει στον αέρα μουσική εκπομπή. Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει ότι το κανάλι με έδρα το Κορωπί έχει δώσει τα χέρια με τον Γιάννη Μπέζο.

Ο γνωστός ηθοποιός ήταν σε διαπραγματεύσεις με την εταιρεία παραγωγής για δύο μήνες. Ο Γιάννης Μπέζος θα είναι στο τιμόνι της εκπομπής «Ό,τι αγαπώ» που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.