Τέλος από το «The Voice» | Αποχώρηση - βόμβα στα μισά του παιχνιδιού

«Δεν μου μιλάει πια»: «Άδειασμα» Μουζουράκη σε Αργυρό λίγο πριν την έναρξη γυρισμάτων του «The Voice» (Vid)

Tι θα γίνει τελικά ανάμεσα στους δύο άντρες.

Λίγες εβδομάδες έμειναν για την πρεμιέρα της νέας σεζόν του talent show του ΣΚΑΪ, «The Voice», και το κοινό ανυπομονεί να δει πέρα από τα νέα μουσικά ταλέντα της Ελλάδας και τους τέσσερις coaches, ειδικότερα όμως να δουν ποιος θα κάθεται στην τέταρτη θέση, αυτή του coach που συνήθως αλλάζει μέσα στις περιόδους του The Voice.

Ο Πάνος Μουζουράκης μάλιστα, μιλώντας στο podcast του Δημήτρη Σταρόβα, άφησε να εννοηθεί ότι δε γνωρίζει αν ο τέταρτος κριτής θα είναι ο Κωνσταντίνος Αργυρός καθώς η σχέση τους έχει σχεδόν διακοπεί μετά το τελευταίο τους τηλεφώνημα. Κατηγόρησε μάλιστα τον λαϊκό τραγουδιστή ότι εκείνος δεν του μιλάει πια, όταν έμαθε τα νέα για τον καινούριο κύκλο του talent show.

«Το ‘The Voice’ θα γίνει, Σεπτέμβριο ξεκινάμε ξανά. Η θέση του κριτή που αλλάζει συνήθως, που έχει περάσει ο Κωστής Μαραβέγιας, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, είναι αυτή που έχει τώρα ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Φέτος θα είναι ο Δημήτρης ο Σταρόβας! Δεν ξέρω εάν θα έρθει ο Κωνσταντίνος Αργυρός, δεν μου μιλάει πια. Στην αρχή μου μιλούσε… Στην αρχή με προσέγγισε πολύ φιλικά, να δει πώς είναι τα πράγματα. Μόλις τα έμαθε, δεν με ξαναπήρε τηλέφωνο. Δεν ξέρω τι πήγε στραβά. Είναι και ομορφόπαιδο! Είναι ωραίος», είπε μεταξύ άλλων ο Πάνος Μουζουράκης.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα στο 08:30:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.