Σασμός | Ο «Μαθιός» δίνει το απόλυτο spoiler για την κατάληξή του στη σειρά

Σασμός | Ο «Μαθιός» δίνει το απόλυτο spoiler για την κατάληξή του στη σειρά

Τι ανέφερε σε εκπομπή του καναλιού.

Ο «Σασμός» ήταν από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της χρονιάς που πέρασε. Η σειρά του ALPHA κατάφερε να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, παρά τον πολύ ισχυρό ανταγωνισμό που είχε να αντιμετωπίσει στη ζώνη μετάδοσής της.

Ο «Μαθιός» ήταν ένας από τους χαρακτήρες που αγαπήθηκε ιδιαίτερα. Ο ρόλος που υποδύεται ο Δημήτρης Λάλος ζει έναν έρωτα με τη Βασιλική και το μέλλον του συγκεκριμένου ζευγαριού στη σειρά παραμένει μυστήριο.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «ALPHA τώρα» και έδωσε spoiler για την εξέλιξη του χαρακτήρα του μέσα στη σειρά.

«Ο Μαθιός με έχει σημαδέψει, με σημαδεύει και θα με σημαδεύει για πολλά χρόνια ακόμα, είμαι σίγουρος και γι’ αυτό προσπαθώ να κάνω μια ερμηνεία την καλύτερη που μπορώ. Είναι ένας χαρακτήρας τραγικός, σίγουρα είναι ένας χαρακτήρας που περνά μια διαδρομή, όπου στο τέλος θα πρέπει με κάποιο τρόπο να ολοκληρωθεί, θα πρέπει να καθαρθεί. Αυτό είναι το βέβαιο», είπε αρχικά ο Δημήτρης Λάλος.

«Η κάθαρση μπορεί να έρθει με πολλούς τρόπους. Αυτό από παλαιότερα, αντί για spoiler λέγεται προοικονομία. Υπάρχουν προοικονομίες για το πού μπορεί να καταλήξει ο χαρακτήρας, όμως αυτό το αφήνουμε ανοιχτό γιατί η μυθοπλασία έτσι θέλει να κινείται, με έναν ανοιχτό ορίζοντα», συμπλήρωσε ο ηθοποιός

«Δεν ηθικολογούμε στους χαρακτήρες μας, διότι αν ηθικολογούσαμε αν κάποιος είναι καλός ή κακός χαρακτήρας θα έπρεπε όλοι οι σπουδαίοι, όπως ο Ριχάρδος, ο Οθέλος… όλοι αυτοί να απαγορευθούν. Η μυθοπλασία δείχνει το σκοτάδι πολλές φορές, μόνο και μόνο για να τονίσει το φως», κατέληξε ο Δημήτρης Λάλος.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.