Φαίη Σκορδά, η επιστροφή

Με ομάδα – έκπληξη η Φαίη Σκορδά τη νέα σεζόν

Ποιες αλλαγές θα γίνουν.

Ανανεωμένη θα επιστρέψει τη νέα σεζόν η εκπομπή της Φαίης Σκορδά τη νέα σεζόν. Η εκπομπή ήταν μεν πρώτη τους πίνακες τηλεθέασης ωστόσο σε σχέση με την περσινή σεζόν η εκπομπή βγήκε χαμένη, ιδιαίτερα με τον ισχυρό ανταγωνισμό που επικρατεί στην πρωινή ζώνη.

Το γεγονός αυτό φέρνει στο προσκήνιο σημαντικές αλλαγές στην εκπομπή εν όψεις της νέας σεζόν. Είναι κάτι που είχε προαναγγείλει άλλωστε και ο Τζώρτζης Ποφάντης στην παρουσίαση προγράμματος του καναλιού του Αμαρουσίου.

Όπως αναφέρει το zappit.gr θέση στην ομάδα της Φαίης Σκορδά αναμένεται να πάρει ο Δημήτρης Μοθωναίος και η Κόνι Μεταξά. Για τον γνωστό ηθοποιό και περφόρμερ μάλιστα είχε γραφτεί ότι θα είναι στην ομάδα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον ALPHA.

Αλλαγή θα έχουμε και στο κομμάτι της μαγειρικής. Τη θέση του Βασίλη Καλλίδη θα πάρει ο Πέτρος Συρίγος που ήταν στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη στο κανάλι της Κάντζας. Στις θέσεις τους παραμένουν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο Άρης Καβατζίκης.

Όπως έχει γραφτεί εκτός πάνελ βρέθηκε η Αφροδίτη Γραμμέλη αλλά και η Νάνσυ Παραδεισανού. Την αρχισυνταξία της εκπομπής θα αναλάβει η Χρύσα Ζαρκάδη. Όπως και να έχει η νέα σεζόν αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.