ΣΚΑΪ | Αναδιαμορφώνεται η prime time ζώνη - Οι αλλαγές και οι νέες ώρες των προγραμμάτων

Αυτά είναι τα 7 ριάλιτι που κάνουν πρεμιέρα στην ελληνική τηλεόραση τη σεζόν 2022 – 2023

Στο νέο πρόγραμμα των καναλιών.

Ούτε ένα ούτε δύο. Συνολικά επτά παραγωγές ριάλιτι παιχνιδιών θα εμφανιστούν τη σεζόν 2022–023 στα ελληνικά κανάλια, που ακολουθούν τα… χνάρια του ΣΚΑΪ.

Στο οποίο ΣΚΑΪ ξεκινά το «Love Island» που θα παρουσιάζει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου: ξεχωριστές προσωπικότητες που θα ταξιδέψουν στην εξωτική Τενερίφη, με μοναδικό στόχο να ζήσουν τον απόλυτο έρωτα και να κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο. Κι από τη νέα σεζόν θα βγει και η νέα εκδοχή του «Survivor» του Τούρκου παραγωγού Ατζούν Ιλιντζαλί.

Αυτά είναι τα 7 ριάλιτι που κάνουν πρεμιέρα στην ελληνική τηλεόραση τη σεζόν 2022 - 2023

Στη μάχη των ριάλιτι και ο ΑΝΤ1. Θα έχει το «Dragons’ Den» που εντάσσεται σε μια ευρύτερη στρατηγική του σταθμού για την προώθηση θεμάτων βιώσιμης ανάπτυξης και τεχνολογίας για τον άνθρωπο και θα έχει ομάδα των πέντε επιχειρηματιών που θα αναλάβουν ρόλο κριτή-επενδυτή. Και θα έχει και το… τέλειο ζευγάρι με δυνατή χημεία στο «Family game fight», τηλεπαιχνίδι με αντίπαλες δύο οικογένειες.

Σημειωτέον ότι υπήρχε και το «I am a Celebrity – Get me Out of Here», που μάλιστα ανακοινώθηκε στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 αλλά εντέλει, ευρέως άγνωστο ακόμη πώς, κατέληξε… στον ΣΚΑΪ που θα το βγάλει στον «αέρα» είτε την άνοιξη είτε τον Σεπτέμβριο… του 2023.

Αυτά είναι τα 7 ριάλιτι που κάνουν πρεμιέρα στην ελληνική τηλεόραση τη σεζόν 2022 - 2023

Στον χορό και το Star. Και φέτος συνεχίζονται το «GNTM» και το ανανεωμένο «Master Chef», ενώ θα προβληθεί και ένα νέο reality επιβίωσης, που θα θυμίζει «Survivor», με τίτλο «Asia Express» με παρουσιαστή τον Πέτρο Πολυχρονίδη, ενώ στο πλευρό του θα είναι και η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Εννέα ζευγάρια από celebrities διασχίζον τρεις χώρες της Ασίας: την Καμπότζη, το Λάος και την Ταϊλάνδη…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.