5 σειρές, 2 ριάλιτι, πολλή ενημέρωση και ψυχαγωγία | Αυτό είναι το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 για τη σεζόν '22 - '23

Το Πρωινό | «Κλείδωσε» η νέα ομάδα του Γιώργου Λιάγκα

Ποιοι θα βρεθούν φέτος στο πλευρό του δημοσιογράφου - παρουσιαστή.

Πανέτοιμος για τη σόλο πρεμιέρα του στον ΑΝΤ1 είναι ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος φέτος θα κάνει τη διαφορά με ένα «Πρωινό» αλλιώτικο από τα άλλα.

Με την εκπομπή να χωρίζεται σε δύο μέρη, το κοινωνικό και το ψυχαγωγικό, ο Λιάγκας φιλοδοξεί να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, με τη νέα του ομάδα να έχει ήδη «κλειδώσει».

Όπως επίσημα ανακοίνωσε ο ΑΝΤ1, τη θέση της Φαίης Σκορδά παίρνει η Δούκισσα Νομικού, η οποία ωστόσο αναμένεται να εμφανίζεται μόνο στο δεύτερο και αμιγώς ψυχαγωγικό μέρος του «Πρωινού». Τάσος Τεργιάκης και Φωτεινή Πετρογιάννη συνεχίζουν κανονικά στην εκπομπή, στην οποία φέτος θα συμμετέχουν και η αστυνομική ρεπόρτερ Άρια Καλύβα και η Άννα Καλλινίκου, που έχει γίνει γνωστή μέσα από το δημοφιλές podcast της για τα εγκλήματα που έχουν συγκλονίσει την Ελλάδα.

Η δημοσιογραφική ομάδα συμπληρώνεται από τους Γρηγόρη Μπάκα, Θάνο Βάγιο, Γιάννη Μαλλιαρό, Έλλη Αυχεντίου και Πέννυ Καβέτσου.

Τέλος, επιβεβαιώνεται και η ένταξη της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου στο «Πρωινό», η οποία αρνήθηκε την πρόταση των Φαίης Σκορδά – ΣΚΑΪ, προκειμένου να βρεθεί στον ΑΝΤ1 και το πλατό του Γιώργου Λιάγκα.

Όσο για την ημερομηνία της πρεμιέρας;

Το πιθανότερο είναι η ομάδα να πει την πρώτη της «καλημέρα» στο τηλεοπτικό κοινό τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.