Eurovision 2023 | Αυτή είναι η πρώτη υποψήφια για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον φετινό διαγωνισμό

Eurovision 2023 | Αυτή είναι η πρώτη υποψήφια για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον φετινό διαγωνισμό

Το ανακοίνωσε η ίδια μαζί με το τραγούδι της.

Η πρώτη υποψήφια για την επόμενη τραγουδίστρια που θα μας εκπροσωπήσει στον διαγωνισμό της Eurovision 2023, ο οποίος θα γίνει στο Ηνωμένο Βασίλειο, ανακοίνωσε μόνη της την υποψηφιότητά της ύστερα από την αποκάλυψη του τραγουδιού που κατέθεσε στην ΕΡΤ.

Ο λόγος για την Αρτέμιδα Ματαφιά, ηθοποιό και τραγουδίστρια, η οποία σε ανάρτησή της στο Facebook ανακοίνωσε τη νέα της προσπάθεια αλλά και το τραγούδι που  είχε στείλει αλλά δεν προκρίθηκε στην περασμένη διοργάνωση του Τορίνου, το οποίο ονομάζεται Dreamer.

«Γεια και χαρά σε όλους!
Μοιράζομαι και σας αφιερώνω το τραγούδι “Dreamers”, ένα από τα δυο τραγούδια που κατέθεσα στην ΕΡΤ για τον περασμένο πανευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού EUROVISION 2022. Οι υπέροχοι στίχοι είναι του Βαγγέλη Δουκουτσέλη, τη μουσική γράψαμε μαζί με τον μουσικοσυνθέτη-θεατρολόγο Κώστα Γιαξόγλου, η ενορχήστρωση έγινε από τον μουσικοσυνθέτη-ενορχηστρωτή Γιώργο Καραγιάννη ενώ ξενυχτήσαμε παρέα με τον Τάκη Αργυρίου στο στούντιο 111 για το τελικό αποτέλεσμα.
Είχα καταθέσει ένα ακόμα τραγούδι, το οποίο σκοπεύω να ξαναστείλω στην ΕΡΤ, για την Eurovision 2023, μαζί με ένα καινούργιο.. Μακάρι να γίνει ένας ανοιχτός διαγωνισμός από την επιτροπή, να το χαρούμε όσοι στείλουμε τραγούδια, να το ευχαριστηθεί κι ο κόσμος που θα τον παρακολουθήσει, θα είναι μια υπέροχη ευκαιρία μιας μεγάλης μουσικής γιορτής, πριν την πολύ μεγάλη γιορτή που θα διεξαχθεί το 2023 στο Ηνωμένο Βασίλειο!
Απολαύστε το Dreamers και μη σταματάτε να ονειρεύεστε σε κάθε συνθήκη και κάθε εποχή… Τα όνειρα κοστίζουν μόνο για όσους δεν τολμούν…Καμιά φορά είναι η αρχή, το ταξίδι κι ίσως κι ο τελικός προορισμός. Τα όνειρα γεννούν επιθυμίες, αγάπες, έρωτες, δημιουργία, στόχους…Κι όπως λέει και το τραγούδι:
«Στα όνειρα μας, όλα μοιάζουν μαγικά
Στα όνειρα μας έχει πάντα ξαστεριά
Just take my hand
Let’s find the Wonderland,
Let’s find the wonder..
We are the Dreamers».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.