Σπύρος Παπαδόπουλος: O ένας και μοναδικός καλεσμένος που πάσχιζε να φέρει στο «Στην υγειά μας» αλλά δεν δέχτηκε ποτέ

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που σταμάτησα το ‘Στην υγειά μας’» (Vid)

Πρώτη φορά απαντάει για το τι τον έκανε να αποφασίσει το τέλος.

Η νέα σεζόν στην εκπομπή  «Στούντιο 4» της ΕΡΤ1 είχε για πρώτο καλεσμένο της χρονιάς τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Ο αγαπημένος ηθοποιός και παρουσιαστής μουσικών εκπομπών, βρέθηκε στο μεσημεριανό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του δημόσιου καναλιού και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ερώτημα που απασχολούσε εκατοντάδες χιλιάδες τηλεθεατές τους.

Ο ηθοποιός απάντησε για τον πραγματικό λόγο πίσω από το φινάλε της εκπομπής «Στην υγειά μας ρε παιδιά», οποία έπαιζε ανελλιπώς ap;o to 2004. Oι απαντήσεις του Σπύρου Παπαδόπουλου είναι αποκαλυπτικές:

Εγώ είχα ξεκαθαρίσει και στους συνεργάτες μου και παντού ότι κάνω μια εκπομπή για το τραγούδι το λίγο πριν και το λίγο μετά από εμένα. Δεν είναι μια μουσικολογική εκπομπή. Δεν με αφορά, είναι άλλο. Εγώ θέλω να θυμίζω αυτό το τραγούδι, να μαθαίνουν τα νέα παιδιά […] Ήθελα αυτήν τη περιοχή. Κάποια πράγματα σε κάποια στιγμή ξέφευγαν. Μέχρι ένα σημείο που κουράστηκα και λέω ‘άστο, δεν πειράζει’. Ένιωσα μέσα μου ότι έκλεισε ο κύκλος. Ήταν μεγάλος κύκλος. Θυσίασα ρόλους συνειδητά γιατί από ένα σημείο είχε ξεφύγει από τα χέρια μου, δεν το έλεγχα. Έλεγα να σταματήσω και μου έλεγαν ‘είσαι τρελος, τι θα κάνουμε εμείς;».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.