Διέρρευσαν όλα: Αυτά είναι τα 20 κορίτσια και αγόρια που μπήκαν στο σπίτι του GNTM (Pics)

«Είναι 75, αλλά μοιάζει 45»: Η παίκτρια του GNTM που χάζεψε κριτές και αναμένεται να γίνει viral

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα έχει ξεκινήσει.

Στις 19 Σεπτεμβρίου αναμένεται να κάνει πρεμιέρα ο πέμπτος κύκλος του «GNTM» στο Star. Το ριάλιτι μοντέλων έρχεται και πάλι στις οθόνες μας αρκετά αλλαγμένο σε σχέση με το παρελθόν προκειμένου να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Το ριάλιτι επιστρέφει στη κόνσεπτ μόνο με γυναίκες συμμετέχουσες έπειτα από δύο χρόνια. Η είδηση βέβαια αφορά την επαναφορά της Βίκυς Καγιά στην κριτική επιτροπή.

Το ξανθό μοντέλο και παρουσιάστρια θα πλαισιωθεί από τον Τάσο Σωφρονίου, τον Γιώργο Καράβα και τη Σοφία Χατζηπαντελή, που θα βρίσκεται μόνο στις οντισιόν.

Στη συνέχεια το κενό της θα αναπληρωθεί με κάποια guest που θα γίνονται μέσα στη σεζόν, ενώ το εντυπωσιακό είναι ότι φέτος δεν υπήρχε κάποιος ηλικιακός περιορισμός στις διαγωνιζόμενες.

«Από 18 μέχρι 88 ετών» ανέφερε το διαφημιστικό του καναλιού. Κι αν για κάποιους αυτό φαινόταν υπερβολικό, στην πράξη αποδεικνύεται το αντίθετο.

Σύμφωνα με το «Τηλέραμα», μία γυναίκα 75 ετών κατάφερε να ξεχωρίσει, μοιάζοντας μάλιστα πολύ νεότερη από την πραγματική της ηλικία. Όπως λέγεται, με την ομορφιά και την αστείρευτη ενέργειά της τράβηξε το ενδιαφέρον των κριτών, με την ατάκα «μοιάζει για 45άρα» να ακούγεται έντονα στους διαδρόμους του πλατό.

Εμείς, πάντως, κρατάμε τις επιφυλάξεις μας, καθώς δεν είναι ψέμα πως σκόπιμα διαρρέονται ορισμένες λεπτομέρειες…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.