Τον Σεπτέμβρη η πρεμιέρα του GNTM | Οι πρώτες πληροφορίες για την εκρηκτική instructor Mary Vitinaros (Pics)

Plus size, μελαχρινή κουκλάρα: Αυτή είναι η νέα Ξανθούλα που θα δούμε στην πρώτη audition του GNTM (Pic)

Πραγματικά θα μας ξαφνιάσει αν δεν έχει προχωρήσει μέχρι και το σπίτι.

Μια εβδομάδα έμεινε μέχρι την έναρξη του 5ου κύκλου του GNTM, που αναμένεται να είναι πολύ πιο ενδιαφέρον από τους προηγούμενους δύο που είχε συνδυασμό αγοριών και κοριτσιών. Κι αυτό γιατί φέτος έχουμε πάλι μόνο γυναίκες, αλλά δίχως ηλικιακό όριο. Αυτό σημαίνει πως θα δούμε και θα σχολιάσουμε πολλά, με πολλές να δίνουν αφορμές.

GNTM 5 | Αυτή είναι η αλβανικής καταγωγής κοκκινομάλλα παίκτρια που έχει κλέψει τις εντυπώσεις (Pics)

Ήδη από τα πρώτα trailers, έχουν ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις, με τη Βίκυ Καγιά να δακρύζει στις οντισιόν και το κόνσεπτ να γίνεται πιο ριάλιτι.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η έμφαση στην ιστορία μιας 79χρονης που έλαβε μέρος στις auditions ή μια 47χρονη που ανάγκασε τους κριτές να συγκινηθούν λέγοντας πως νιώθει σαν 17 χρονών.

Από τις πρώτες εικόνες των οντισιόν, φαίνεται πως έχουμε και μια κοπέλα που θα εκπροσωπήσει επάξια το plus size, όπως το έκαναν η Κατερίνα Πεφτίτση και η Ξανθή Τζερεφού.
Η συγκεκριμένη μελαχρινή δείχνει να έχει ό,τι χρειάζεται για να πάει μακριά στο GNTM και σε επίπεδο πόζας, αλλά και εμφάνισης, καθώς αν και την είδαμε αστραπιαία στο trailer, η εικόνα της μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε.
Plus size, μελαχρινή κουκλάρα: Αυτή είναι η νέα Ξανθούλα που θα δούμε στην πρώτη audition του GNTM (Pic)
Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.