Μάρκος Σεφερλής: Ανακοινώθηκε επίσημα η πρεμιέρα του στον ΑΝΤ1

Οι νέες «Άγριες Μέλισσες» | Με αυτή τη σειρά εποχής «χτυπά» ο ΑΝΤ1 το β’ μισό της σεζόν

Τι σχεδιάζει το κανάλι του Αμαρουσίου.

Σημαντική επένδυση στη μυθοπλασία θα κάνει ο ANT1 στο δεύτερο μισό της σεζόν. Το κανάλι του Αμαρουσίου καταστρώνει τα σχέδιά του, με μεγάλο χρονικό ορίζοντα αφού μην ξεχνάμε ότι φέτος υπάρχει μία μεγάλη διαφοροποίηση σε σχέση με τα προηγούμενα.

Το Μουντιάλ, που διεξάγεται για πρώτη φορά χειμώνα, θα φέρει σημαντικές ανακατατάξεις στο πρόγραμμα του σταθμού. Στον ΑΝΤ1 σκοπεύουν να βγάλουν στο δεύτερο μισό της σεζόν μία νέα σειρά εποχής.

Το… πείραμα με τις «Άγριες Μέλισσες» πέτυχε αφού η σειρά με τη σκηνοθετική υπογραφή του Λευτέρη Χαρίτου άφησε εποχή στην ελληνική τηλεόραση.

Το κανάλι, σύμφωνα με τη «Real Life» σκοπεύει να βγάλει στον αέρα μία σειρά με επίκεντρο τις γυναίκες στη μεταπολεμική Ελλάδα. Η σειρά «Ψυχοκόρες» θα είναι σε σενάριο της Πένυς Φυλακτάκη ενώ ο Μιχαήλ Χαραλαμπίδης θα έχει τη σκηνοθετική επιμέλεια.

Όπως γίνεται αντιληπτό από τον τίτλο, πρόκειται για παραγωγή που θα αναφέρεται στον θεσμό της ψυχοκόρης. Επρόκειτο για νεαρά κορίτσια από την επαρχία, που στέλνονταν σε αστικά κέντρα και σε πλούσιες οικογένειες προκειμένου να δουλέψουν με χαμηλό μισθό και να βρουν γαμπρό.

Συχνά έπεφταν θύματα εκμετάλλευσης και κακοποίησης και αναζητούσαν τρόπους να ξεφύγουν. Η σειρά μπαίνει σε τροχιά παραγωγή με στόχο να βγει στον αέρα τον Μάρτιο.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.