Deal από χρυσάφι για τον Ντάνο | Αυτό του έταξε ο Acun για να πει το «ναι» στο Survivor (Vid)

Deal από χρυσάφι για τον Ντάνο | Αυτό του έταξε ο Acun για να πει το «ναι» στο Survivor (Vid)

Τι του έταξε ο Τούρκος παραγωγός.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποτελεί τον διακαή πόθο του Acun Ilicali για την All – Star εκδοχή του «Survivor». Ο γνωστός σε όλους Ντάνος συμμετείχε στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης που μεταδόθηκε από τον ΣΚΑΪ.

Ο δάσκαλος του θαλάσσιου σκι με καταγωγή από τη Σκιάθο είναι ο πιο δημοφιλής παίκτης σε όλα τα «Survivor» που έχουν μεταδοθεί έκτοτε. Αρκεί να σημειώσουμε ότι τίθεται ως μέτρο σύγκρισης στους παίκτες που συμμετέχουν στο ριάλιτι.

Αυτός είναι και ο κυριότερος λόγος που ο Acun επιθυμεί την παρουσία του στον νέο κύκλο του ριάλιτι.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα», ο Τούρκος παραγωγός προσφέρει «γη και ύδωρ» στον Ντάνο προκειμένου να αποσπάσει μία θετική απάντηση. Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή, ο Acun Ilicali δίνει στον Ντάνο εκτός από 200 χιλιάδες ευρώ και τον ρόλο κεντρικού παρουσιαστή στο «I am celebrity, get me out of here»!

Πρόκειται για ριάλιτι στο οποίο συμμετέχουν διάφοροι διάσημοι. Σε αυτό, παίρνουν μέρος σε διάφορες δοκιμασίες με στόχο να ξεπεράσουν τα όριά τους.

Σύμφωνα με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, ο Ντάνος σκοπεύει να κυνηγήσει μία καριέρα ηθοποιού. Γι’ αυτόν τον λόγο θα ταξιδέψει τον Ιανουάριο στο εξωτερικό αφού έχει κλείσει για να βρίσκεται σε δύο ταινίες.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.