Πρεμιέρα GNTM | Η πανέμορφη ξανθιά αθλήτρια που έκοψαν με 4 «όχι» (Pics & Vid)

Πρεμιέρα GNTM | Η πανέμορφη ξανθιά αθλήτρια που έκοψαν με 4 «όχι» (Pics & Vid)

Ο 5ος κύκλος του ριάλιτι μόδας ξεκινάει σήμερα.

Με την προοπτική να επανέλθει στην τηλεθέαση του 2019, το GNTM ξεκινάει απόψε το βράδυ στο STAR την 5η σεζόν της τηλεοπτικής του παρουσίας και στόχο έχει να προκαλέσει και μπόλικη κουβέντα γύρω από τις διαγωνιζόμενες, αφού φέτος δεν υπάρχει και ηλικιακό όριο, οπότε ενδέχεται να δούμε στο σπίτι να μπαίνουν και να μένουν μαζί κοπέλες 25-30 ετών και γυναίκες 50-80 ετών.

Από τις πρώτες κιόλας οντισιόν θα δούμε περιπτώσεις κοριτσιών που θα αναρωτηθούμε γιατί δεν πήραν το «ναι» των 4 κριτών, θα υπάρξουν πολλές στιγμές με δάκρυα και οι κριτές δείχνουν έτοιμοι να υπερβούν τα όρια της ευγένειας και του τακτ.

Στο βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή Breakfast@Star, είδαμε τους κριτές να τα λένε έξω από τα δόντια και χαρακτηριστική είναι η περίπτωση μιας εντυπωσιακής ξανθιάς αθλήτριας που κόπηκε με 4 «όχι».

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, η συγκεκριμένη κοπέλα, αν και τω όντι όμορφη, δεν φαίνεται να έχει αυτό που ψάχνουν όλα αυτά τα χρόνια στο GNTM – το οποίο μέχρι σήμερα κανείς δεν ξέρει τι είναι!
Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.