«Άντε καλέ σιγά, κόβεται το σ#$;»: Κλάμα στο Twitter με το 79χρονo μοντέλο του GNTM που χάζεψε τους πάντες (Tweets & Μemes)

«Άντε καλέ σιγά, κόβεται το σ#$;»: Κλάμα στο Twitter με το 79χρονo μοντέλο του GNTM που χάζεψε τους πάντες (Tweets & Μemes)

Η γυναίκα αποθεώθηκε.

Μία 79χρονη γυναίκα –για την οποία πολλά είχαμε διαβάσει τις τελευταίες εβδομάδες– κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις στην πρεμιέρα του «GNTM» και να περάσει στην επόμενη φάση με 4 «ναι». Η συμμετοχή της έγινε αντικείμενο συζήτησης πριν καν εμφανιστεί στο πλατό, με όσα είδαμε στην πρεμιέρα του ριάλιτι μοντέλων να ξεπερνούν κάθε προσδοκία.

«Ο άνδρας μου με χτυπούσε»: Η εντυπωσιακή 47χρονη εργάτρια απορριμματοφόρου με τη σκληρή ιστορία που ξετρέλανε τους κριτές του GNTM (Vid)

Η κυρία Τίτσα -απ’ το Παναγιωτίτσα!- απέδειξε με το κέφι και το μπρίο της ότι τα όνειρα δεν έχουν ηλικία, καταφέρνοντας να εκπλήξει κριτές και τηλεθεατές με την προσωπικότητά της.

 

Όπως ήταν αναμενόμενο, η συμμετοχή της δεν πέρασε απαρατήρητη από τους χρήστες του Twitter. Οι περισσότεροι την αποθέωσαν. Ήταν άλλωστε μία συμπεθέστατη παρουσία στο πρώτο επεισόδιο του ριάλιτι.

Yπήρξαν, βέβαια, και τα πιο… δηλητηριώδη σχόλια που όμως αποδείχτηκαν ξεκαρδιστικά.

Πάρτε μια γεύση από όσα έλαβαν χώρα στο Twitter:

 

 

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.