«Απαράδεκτο bullying στην πιο ωραία»: Η ομορφότερη παίκτρια που πέρασε ποτέ από το GNTM ξετρέλανε τους τηλεθεατές (Pics)

«Απαράδεκτο bullying στην πιο ωραία»: Η ομορφότερη παίκτρια που πέρασε ποτέ από το GNTM ξετρέλανε τους τηλεθεατές (Pics)

Διόλου κολακευτικά για τη Βίκυ Καγιά τα σχόλια των τηλεθεατών.

Από τις φορές που η Βίκυ Καγιά υπήρξε  σκληρή όσο δεν πάει με τις διαγωνιζόμενες, ήταν αυτή απέναντι στη 18χρονη Έλενα, στην πρεμιέρα του GNTM 5.

Παρόλο που το νεαρό κορίτσι είναι -κατά κοινή ομολογία- πανέμορφο, σε βαθμό μάλιστα που αποθεώθηκε από τον Γιώργο Καράβα και τον Τάσο Σωφρονίου, η Καγιά δε φάνηκε να… συγκινείται από την παρουσία της στο πλατό.

Τόσο η Βίκυ Καγιά όσο και η Σοφία Χατζηπαντελή μοιάζουν να είχαν το ρόλο του κακού αστυνομικού και φαίνεται να ενοχλήθηκαν από το διαρκές χαμόγελο ικανοποίησης που έδειχνε η Έλενα, η οποία γνώριζε πως ήταν μία από τις ομορφότερες κοπέλες που πέρασαν ποτέ από το ριάλιτι. Δεν έμοιαζε, ωστόσο, να έχει  το άστρο top model.

Η Βίκυ Καγιά δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να κάνει λόγο για «μέση της γιαγιάς» και όταν βγήκε με μαγιό, την ρώτησε ευθέως και με ύφος σχεδόν αγενές:

«Γιατί φοράς τόση βάση, γιατί έχεις βαφτεί τόσο πολύ; Έχεις βάλει αντηλιακή με χρώμα, έχεις κάνει τα φρύδια, έχεις βάλει κραγιόν…Έχεις βαφτεί full on. Στα κάστινγκ δε βαφόμαστε».

Η Έλενα παρόλα αυτά πέρασε την οντισιόν με 4 «ναι», δηλαδή τόσο η Χατζηπαντελή όσο και η Καγιά της έδωσαν το πράσινο φως και μάλιστα με θετικά στο τέλος σχόλια…

Με τέτοια αντιμετώπιση, ήταν δεδομένο πως δε θα γλύτωνε από το Twitter όπου διάφοροι χρήστες δίκασαν την Καγιά για τη συμπεριφορά της.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.