Δεν κράτησε ούτε 2 εβδομάδες: Σε μετωπική Λιάγκας και Νομικού, τέλος από το Πρωινό

Αυτή θα ‘ναι η αντικαταστάτρια της Δούκισσας στο «Πρωινό»

Το διαφαινόμενο τέλος της συνεργασίας φέρνει δύο υποψήφιες για μία θέση.

Το τέλος της συνεργασίας της Δούκισσας Νομικού με το «Πρωινό» και τον Γιώργο Λιάγκα, μετά τη ρήξη των δύο παρουσιαστών ύστερα από μόλις δύο εβδομάδες φέρνει, όπως όλα δείχνουν, άμεσες εξελίξεις στην τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 με τα πιθανά σενάρια για αντικαταστάσεις να έχουν πέσει στο τραπέζι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του OPEN που μεταδόθηκε το Σάββατο στην εκπομπή Open Weekend της Eλένης Τσολάκη, η Δούκισσα Νομικού υπέβαλε την παραίτησή της από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 μετά την προχθεσινή εκπομπή ενώ φέρεται να υπήρχε και έντονη συζήτηση με τον Γιώργο Λιάγκα.

Η παραίτησή της δεν έχει γίνει ακόμα αποδεκτή, καθώς υπάρχουν μεγάλες χορηγίες που ήρθαν στο πρωινό του καναλιού λόγω της παρουσιάστριας, όμως στον ΑΝΤ1 μελετούν τις πιθανές παρουσιάστριες που θα καλύψουν το κενό της αν η ίδια δεν επιστρέψει στη θέση της για να ολοκληρώσει το τριετές συμβόλαιο που υπέγραψε με το κανάλι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τα δύο ονόματα που βρίσκονται πιο ψηλά στη λίστα είναι δύο παρουσιάστριες οι οποίες ήταν υποψήφιες και το καλοκαίρι, πριν αποφασιστεί ότι στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα θα καθόταν η Δούκισσα. Αυτές δεν είναι άλλες από την Ιωάννα Μαλέσκου και την Ευαγγελία Αραβανή.

Εξετάζεται επίσης το σενάριο το «Πρωινό» να μην αλλάξει το έμψυχο δυναμικό του και το κομμάτι της ψυχαγωγίας να το αναλάβει η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.