Το reunion των «Απαράδεκτων» που δεν περίμενε κανείς

Το reunion των «Απαράδεκτων» που δεν περίμενε κανείς

Ποιοι ηθοποιοί από την αγαπημένη σειρά θα βρεθούν μαζί στην ίδια εκπομπή.

Πριν λίγες εβδομάδες η κοινή φωτογράφηση του «Ντάλας» και του «Χλαπάτσα» από την εμβληματική σειρά του ΑΝΤ1 «Της Ελλάδος τα παιδιά» έγινε viral με χιλιάδες κοινοποιήσεις και το κοινό να αντιδρά θετικά στη selfie των δύο πρωταγωνιστών της κωμωδίας των 90s σχεδόν τριάντα χρόνια μετά την πρώτη προβολή της.

Ένα αντίστοιχο μίνι reunion όπως όλα δείχνουν θα γίνει και σε δύο από τα 4 βασικά μέλη της ιστορικής κωμωδία του Mega, «Oι Απαράδεκτοι» της Δήμητρας Παπαδοπούλου.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μιλώντας στην κάμερα του Open επιβεβαίωσε ότι σύντομα θα βρεθεί στη νέα εκπομπή του Γιάννη Μπέζου «Ό,τι Αγαπώ». Μια μίνιμαλ μουσική εκπομπή με τραγούδια που αγαπήσαμε και καλεσμένους που θα θυμούνται και θα συνομιλούν για αναμνήσεις από τα τραγούδια αυτά.

«Με πήρε ο Γιάννης, μιλήσαμε, μόλις βρω χρόνο θα πάω», σχολίασε ο Σπύρος Παπαδόπουλος για την παρουσία του στην νέα εκπομπή του Γιάννη Μπέζου, με τους ρόλους τους μετά από πολλά χρόνια να αντιστρέφονται αφού για 18 σεζόν παρουσιαστής του «Στην υγειά μας ρε παιδιά» ήταν ο Σπύρος Παπαδόπουλος και καλεσμένος ο φίλος του Γιάννης Μπέζος.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.