Συγκλονίζει η Δήμητρα Αλεξανδράκη για το πρόβλημα αλκοολισμού της (Vid)

Οργισμένη Αλεξανδράκη για απόπειρα αυτοκτονίας: «Kαταστρέφετε κόσμο – Αλλάξτε τώρα τον τίτλο»

Η τηλεφωνική παρέμβαση του μοντέλου σε εκπομπή.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη με οργισμένη τηλεφωνική παρέμβαση στον αέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» του Mega ξεκαθάρισε στη Σίσσυ Χρηστίδου πως δεν έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, όπως υποστήριζαν διάφορα δημοσιεύματα ενώ ζητούσε επίμονα να αλλάξει ο τίτλος της εκπομπής που έγραφε πως η ίδια προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

Όπως τόνισε το μοντέλο ένας τέτοιος τίτλος θα σκότωνε τη γιαγιά της ενώ δήλωσε πως δεν μπορεί να καταλάβει για ποιον λόγο να κυκλοφορήσουν τέτοιες ανυπόστατες φήμες, τις οποίες η ίδια έμαθε από τηλεφώνημα που την ξύπνησε, τονίζοντας στους ανθρώπους της εκπομπής πως με τέτοιες φήμες καταστρέφουν κόσμο.

«Ειλικρινά αλλάξτε τώρα τον τίτλο της εκπομπής, έχω οικογένεια από πίσω μου. Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο να κυκλοφορήσει κάτι τέτοιο. Αλλάξτε τώρα τον τίτλο, έτσι και το δει η γιαγιά μου, θα τη στείλουμε στον θάνατο. Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί να γίνει κάτι τέτοιο. Υπήρξε ένα περιστατικό αυτοκτονίας αλλά όχι με εμένα, με μία άλλη κοπέλα», τόνισε αρχικά το μοντέλο ενώ συνέχισε:

«Μόλις ξύπνησα. Με πήραν τηλέφωνο και έχω πάθει σοκ. Εγώ κοιμόμουν στο ξενοδοχείο που μένω στη Θεσσαλονίκη. Καταστρέφετε κόσμο με αυτό το πράγμα. Θα το δουν οι συγγενείς μου και θα πάρουν καρδιά, όσοι έχουν μείνει».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.