Το επιβεβαίωσε ο ΑΝΤ1 | Αυτός είναι ο λόγος της αποχώρησης της Δούκισσας Νομικού από το «Πρωινό»

Το επιβεβαίωσε ο ΑΝΤ1 | Αυτός είναι ο λόγος της αποχώρησης της Δούκισσας Νομικού από το «Πρωινό»

Τα ρεπορτάζ επαληθεύτηκαν.

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος τέλους ολοκληρώθηκε, με τον ΑΝΤ1 να προχωρά σε επίσημη ανακοίνωση για την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το «Πρωινό» και να επιβεβαιώνει όσα ανέφεραν εξ αρχής τα ρεπορτάζ. Η εκπομπή ξεκίνησε με διαφορετικούς προσανατολισμούς για Λιάγκα και Δούκισσα, τα νούμερα τηλεθέασης άρχισαν να κατευθύνουν τον Λιάγκα προς άλλη θεματολογία και αναγκαστικά η Δούκισσα παραγκωνίστηκε επί της ουσίας.

Ο ΑΝΤ1 προχώρησε στην ανακοίνωση της λήξης της παρουσίας της στο «Πρωινό» και δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του, κάνοντας λόγο για διαφωνίες που προκαλούσαν τριγμούς στην εκπομπή.

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει ότι η Δούκισσα Νομικού αποχωρεί από το ‘Πρωινό’. Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας, υπήρξαν διαφωνίες σε θέματα που δεν θα επέτρεπαν την ομαλή λειτουργία της εκπομπής. Η Δούκισσα παραμένει αγαπητό μέλος της οικογένειας του ΑΝΤ1», αναφέρει η ανακοίνωση.

Αυτό που αναφέρθηκε στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη στο OPEN από την Τζώρτζια Συρίχα, είναι πως από τον ΑΝΤ1 ψάχνουν τρόπο να έχουν τη Δούκισσα στο πρόγραμμα, πιθανότατα με δική της εκπομπή στο Σαββατοκύριακο, καθώς έχει συμβόλαιο τριών ετών με το κανάλι.

Το πρόβλημα φαίνεται πως ήταν ότι η Δούκισσα είχε διαρκώς όλο και λιγότερο χρόνο, ενώ ακόμα και στις δικές της στήλες ο Γιώργος Λιάγκας ήταν ενεργός. Παράλληλα, ο βασικός παρουσιαστής ήθελε να διατηρηθεί μια καθαρά ενημερωτική γραμμή, κάτι που θα περιόριζε τη χρησιμότητα της παρουσίας της Δούκισσας.

Ως προς το αν θα αντικατασταθεί, το όνομα της Ιωάννας Μαλέσκου που ακούστηκε, δεν βρίσκεται στα πλάνα του ΑΝΤ1, αλλά εξετάζεται η Κατερίνα Καραβάτου, κάτι που δεν φαίνεται αυτή τη στιγμή τρόπος για να κυλήσει ομαλά η συνύπαρξή της με τον Λιάγκα.
Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.