Το επιβεβαίωσε ο ΑΝΤ1 | Αυτός είναι ο λόγος της αποχώρησης της Δούκισσας Νομικού από το «Πρωινό»

«Ευχαριστώ τον ΑΝΤ1» | Τα πρώτα λόγια του Γιώργου Λιάγκα μετά την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού

Τι ανέφερε ο παρουσιαστής.

Δύο περίπου εβδομάδες κράτησε η συνεργασία της Δούκισσας Νομικού με την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1. Η ξανθιά παρουσιάστρια θα έπαιρνε τη θέση της Φαίης Σκορδά, που αποχώρησε για τον ΣΚΑΪ μετά από σχεδόν δέκα χρόνια συνεργασίας με το κανάλι του Αμαρουσίου.

Μετά την απουσία της Δούκισσας Νομικού το πρωί της Παρασκευής, οι φήμες περί αποχώρησή της φούντωσαν. Δημοσιεύματα έκαναν λόγο για διαφωνίες με τον Γιώργο Λιάγκα αλλά και τσακωμό μεταξύ των δύο στα παρασκήνια.

Η ανακοίνωση του καναλιού, επισημοποίησε το τέλος της συνεργασίας της Δούκισσας Νομικού με το «Πρωινό» στον ΑΝΤ1.

Ο Γιώργος Λιάγκας τοποθετήθηκε για την απομάκρυνση της ξανθιάς παρουσιάστριας. Ο έμπειρος δημοσιογράφος της ευχήθηκε καλή επιτυχία ενώ ευχαρίστησε και το κανάλι που έδειξε την στήριξή του στην εκπομπή.

«Τώρα πρέπει να πούμε κάτι, πρέπει! Όπως γνωρίζετε φαντάζομαι το μάθατε το σαββατοκύριακο, η Δούκισσα Νομικού δεν θα συνεχίσει στην εκπομπή. Αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς. Εγώ θέλω πραγματικά αν την ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για τη μικρή αυτή συνεργασία που είχαμε και ειλικρινά να της ευχηθώ τα καλύτερα από εδώ και πέρα, ότι και να κάνει να το χαρεί και να περάσει πάρα πολύ καλά. Απ’ ότι διαβάσαμε θα είναι στον ΑΝΤ1, οπότε καλή επιτυχία σε ότι κάνει από εδώ και πέρα, το αξίζει», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω τον ΑΝΤ1 γιατί εμπράκτως στηρίζει πάρα πολύ και αυτή την ομάδα και αυτή την εκπομπή. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τους βγάλουμε ασπροπρόσωπους», κατέληξε ο παρουσιαστής.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.