Χριστόφορος Παπακαλιάτης | Το πρώτο teaser, η υπόθεση και οι πρωταγωνιστές της νέας του σειράς στο Mega

Maestro | Πότε θα κάνει πρεμιέρα η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Πότε θα δούμε το πρώτο επεισόδιο.

Η αντίστροφη μέτρηση για την τηλεοπτική επιστροφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έχει ξεκινήσει. Ο δημοφιλής δημιουργός και ηθοποιός επανέρχεται στα τηλεοπτικά πράγματα με τη σειρά «Maestro» που έχει γυριστεί στους Παξούς.

Η σειρά θα αποτελείται από 9 επεισόδια. Όπως έχει αποκαλύψει ο ίδιος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, στην αρχή προγραμματιζόταν να γίνει κινηματογραφική ταινία. Η πανδημία, όμως, ανέτρεψε τα σχέδια του δημοφιλούς δημιουργού.

Θα υπάρχει, μάλιστα, και δεύτερος κύκλος επεισοδίων.

 

Στη συνέντευξη τύπου εν όψει της πρεμιέρας αποκαλύφθηκε και η ημερομηνία που θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο. Το «Maestro» θα ξεκινήσει την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στις 22:30 το βράδυ.

Η σειρά «Maestro» είναι ένα ερωτικό δράμα με φόντο τη σκληρή σύγχρονη πραγματικότητα. Μια ακολουθία συμβάντων βαθιά ανθρώπινων, ρεαλιστικών, συγκινητικών με εκρηκτική έκβαση.

Ο Ορέστης ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.